Thursday , February 2 2023

LG pregăteşte un televizor REVOLUŢIONAR. Il vei putea rula ca pe o foaie de hârtie

LG rulat

LG a anuntat ca a reusit dezvoltarea primului ecran super-flexibil OLED de 18 inchi si ca lucreaza intens la dezvoltarea unui televizor in premiera mondiala, de 60 de inch. Acesta va putea fi impachetat precum o foaie de hartie si va fi rezistent la lovituri, apa si praf.

Noul ecran OLED, protejat cu o folie de poliamida, are o grosime de numai 3 cm si o rezolutie de 1,200 x 810 pixeli.

LG lucrează si la un display OLED transparent care va permite o rezolutie de trei ori mai buna decat Full HD si care va consuma de cinci ori mai putina energie decat gadgeturile din prezent.

Potrivit sefului LG Display, In-Byung Kang, noile ecrane OLED ar urma sa intre in productia de masa pana in 2017, atunci cand vom vedea si primele televizoare cu astfel de display-uri.

GadgetReport.ro relata, recent, ca noile display-uri OLED vor aduce o adevarata revolutie in tehnologie.

Cand spunem ca va fi o adevarata revolutie, nu exageram cu nimic. Ecranele OLED vor ajunge, treptat, sa echipeze aproape toate lucrurile pe care le folosim zilnic.

Ne vom lua adio de la telefoanele din ziua de azi si vom trece la unele extrem de subtiri, flexibile si indestructibile. Vom avea televizoare la ce dimensiuni vrem, ce vor fi “taiate” in magazin la marimea dorita si le vom aplica pe perete, acasa, ca pe tapet.

Cum arata acestea vedeti intr-un material pe larg, insotit de clipuri video, pe GadgetReport.ro

 

Vezi si

Ce conține muștarul vândut în magazinele din România. 88% dintre sortimente au aditivi alimentari

InfoCons a realizat un studiu pe baza produselor tip muștar care se regăsesc pe piața …