Wednesday , November 30 2022

La 11 ani, are un IQ mai mare decât al lui Einstein!

Victoria Cowie, în vârsta de 11 ani, merge la şcoală şi are activităţi normale precum orice alt copil de vârsta ei. Există însă o singură diferenţă ce o deosebeşte de ceilalţi copii de seama ei este inteligenţă. Cowie are un coeficient de inteligenţă de 162, cu mult peste media celorlaţi colegi ai ei, dar şi a unui copil obişnuit, scrie libertatea.ro.

Se cunoaste ca Albert Einstein are un IQ de 160, la fel si Stephen Hawking, Bill Gates si Quentin Tarantino. Freud avea un IQ de 156, in timp ce Madonna are un IQ de 140, Hillary Clinton 140, Arnold Schwarzenegger 135 sau Nicole Kidman 132.

Fetiţa de 11 ani  pretinde că este un copil absolut normal, căruia îi place să rezolve puzzle-uri, să joace teatru, să danseze, să cânte la diferite instrumente, printre care pianul şi saxofonul, şi care speră că va studia ştiinţele, mai cu seamă biologia, pentru că îşi doreşte să devină medic veterinar, conform Daily Mail, citat de libertatea.ro.

Victoria încă este în şcoala generală, dar a fost deja admisă la Mensa, o organizaţie internaţională non-profit a oamenilor cu IQ mult peste medie. Numai cei care obţin peste 148 la testele IQ, adică în jur de 2% din populaţie se califică pentru a intra la Mensa, şi aceasta pentru că IQ-ul mediu este de 100.

Vezi si

Diabetul zaharat și somnul

Somnul reprezintă aproximativ 30% din viața unei persoane. Durata medie de somn pentru o persoană …