Alte stiri
Simona Halep își face vin sub propriul brand. Ea a băgat jumătate de milion de euro în terenuri
7 November, 2020
Angela Merkel a cumparat dintr-un magazin din Berlin hartie igienica, sapun, cirese si 3 sticle de vin
21 March, 2020
Frank Cooper, un nutriționist celebru din Austalia care a analizat podgoriile din toată lumea, a ajuns la concluzia că în cele mai multe vinuri există substanțe extrem de nocive care, încălzite, ne pot îmbolnăvi grav.
Cooper spune că mulți oameni au alergie la vin, dar nici măcar nu bănuiesc. Simptomele sunt durerile de cap, sinusurile înfundate etc.
Și restul populației are de suferit din cauza chimicalelor permise de lege în fabricarea vinului și care includ pesticide, ierbicide și sulfați. În plus, acesta atrage atenția aupra faptului că strugurii din care se face vinul nu sunt niciodată spălați.
Dioxidul de sulf, arată nutriționistul, citat de doctorulzilei.ro, este de departe cea mai nocivă substanță care ajunge în vin. Studiile au demonstrat că provoacă alergii, mai ales atunci când licoarea este încălzită, așa cum obișnuiesc să facă românii când se răcește afară.
Peste 1,5 miliarde de oameni din lume suferă de dureri cronice, o problemă globală cu …