Friday , July 1 2022

Cum slăbeşti 7 kilograme în 7 zile prin dieta daneză

Această cură promite pierderea a şapte kilograme într-o săptămână. Pentru că este sărac în kilocalorii, persoanele care doresc să ţină acest regim de slăbire au nevoie de acordul medicului înainte de a urma dieta.


În prima zi
la micul dejun se va bea o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. La prânz se recomandă două ouă fierte, 400 grame de spanac şi o roşie, potrivit gandul.info. Cina va fi alcătuită din 200 de grame de friptură de vacă şi o salată verde cu ulei şi zeamă de lămâie.

Ziua 2. La masa de dimineaţă se recomandă o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. La pânz se vor mânca 250 de grame de şuncă şi un iaurt natural. La cina va fi acelaşi meniu ca în ziua precedentă.

Ziua 3. Dimineaţa, pe lângă cafea, se va mânca şi o felie de pâine prăjită. Masa de după-amiază va fi alcătuită din două ouă fierte, o felie de şuncă şi o salată verde. La cină se va mânca o ţelină fiartă, o roşie şi un fruct proaspăt.

Ziua 4.
Micul dejun va fi acelaşi ca în ziua precedentă. Masa de prânz va consta în 200 de mililitri de suc de portocale şi un iaurt natural. Seara se recomandă un ou fiert, un morcov ras şi 250 de grame de brânză de vaci.

Ziua 5.
La prima masă a zilei se va mânca un morcov ras. Pentru prânz se recomandă 200 de grame de cod fiert cu zeamă de lămâie şi o linguriţă de unt. Cina va consta în 200 de grame de friptură de vacă şi o ţelină rasă.

Ziua 6. La micul dejun se va servi o ceaşcă de cafea şi o felie pâine prăjită. Prânzul va consta în două ouă fierte şi un morcov ras, iar la cină este indicat o friptură de pui şi o salată.

Ziua 7.
Micul dejun constă doar într-o ceaşcă de cafea, în timp ce la masa de prânz nu se va mânca nimic. Cina constă în 200 de grame de cotlet de miel şi un măr.

Vezi si

Nutriția pe internet

Nutriția este un domeniu care a ajuns „la modă” din numeroase motive, unul din ele …

One comment

  1. carmen grigoras

    este doar jumatate de dieta.. dieta completa e de 13 zile, a doua saptamana se repeta meniul din prima. specificati va rog ca este o dieta de schimbare a metabolismului, daca nu se tine corect nu se poate reface decat dupa 6 luni ,iar daca se tine cele 13 zile corect, fara absolut nimic in plus,se poate relua doar dupa 2 ani..se recomanda o alimentatie sanatoasa in urmatoarea luna de dupa dieta,fara grasimi animale si zaharuri rafinate. organismul se va opri la o greutate constanta,kilogramele pierdute depinzand de metabolismul fiecarei persoane. am tinut dieta,are efecte fantastice,am recomandat-o la prieteni, are efect si la barbati si la femeile trecute de 40 de ani.repet,NU SE POATE MANCA IN PLUS NICI MACAR O ALUNA…,IN SCHIMB SE POATE BEA CEAI FARA ZAHAR IN CANTITATILE DORITE,PENTRU CEI DEPENDENTI DE CAFEA SE RECOMANDA CEAIUL VERDE SAU ROOIBOS. bafta multa