Monday , December 5 2022

Cercetătorii au aflat care este ora ideala pentru a face dragoste

ora sex

Oamenii de stiinta spun ca variatia de stari pe care le traieste o persoana in timpul zilei depinde si de ritmul cicardian, adica totatilatea fluctuatiilor de hormoni, temperatura corpului si presiunea sangelui, responsabil de starea noastra de spirit si de nivelul de energie.

Astfel, iata care sunt modalitatile secrete (pana acum) prin care ceasul biologic iti dicteaza existenta, de la cel mai bun moment pentru sex si pana la ora la care ai cele mai multe sanse sa mori.

Barbatii si femeile au variatii in ceea ce priveste cheful de amor, astfel ca au doar o mica fereastra cand acestea se aliniaza. Domnii au un nivel mai ridicat de testosteron in timpul noptii, in timp ce doamnele isi doresc momente intime abia dupa ce noaptea se sfarseste. scrie huff.ro.

Astfel, rasaritul ii va prinde pe ambii parteneri excitati si gata sa incinga dormitorul, dupa cum explica si Geraldine Myers, sexolog. ” Nivelul de testosteron in cazul ambelor sexe este in punctul sau maxim la rasarit. Nivelul de energie este si el la cote inalte, iar din punct de vedere psihic partenerii nu sunt asa de preocupati la acea ora de grijile cotidiene, motiv pentru care este timpul ideal pentru sex.”

Si ca sa fie cat mai exacti, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca 5:48 este momentul ideal cand o femeie ar trebuie sa treaca la „atac”, fix inainte ca cheful barbatului sa se duca odata cu noaptea.

Pe de alta parte, nu este indicat sa te aventurezi in activitati prea solicitante. Cercetatorii de la Harvard au descoperit ca dimineata, in special in ultima faza a somnului, este perioada cand cresc cel mai mult sansele de a face un atac de cord.

Explicatia pare a fi visatul intents din ultima jumatate de ora de somn, lucru ce face ca inima ta sa „consume” o cantitate mare de oxigen, la asta adaugandu-se si nevoia fizica de a ne face sa ne ridicam din pat. Din aceste motive va fi produsa o cantitate mai mare de adrenalina, pentru a-i da corpului tau socul necesar de a se trezi, lucru ce poate cauza o ruptura la nivelul arterelor.

romaniatv.net

 

 

Vezi si

OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus

Directorul OMS avertizează că o nouă variantă îngrijorătoare a COVID ar putea apărea

Lipsa supravegherii infecțiilor cu coronavirus ar putea duce la apariție unei noi variante „îngrijorătoare”, spune …