Wednesday , October 4 2023

Beneficiile terapiei prin frig

Aerocrioterapia sau criosauna, cum se mai numeşte terapia prin frig, este o nouă metodă de slăbire, recent lansată pe piaţa românească. Află cum poţi să slăbeşti şi să scapi de celulită instant, cu ajutorul procedurilor efectuate la minus 180 de grade Celsius!

Terapia prin frig activează toate resursele fiziologice ale organismului, declanşând regenerarea acestuia din interior, pe cale naturală. Cercetătorii au studiat efectele terapeutice ale frigului, dezvoltând diverse metode şi dispozitive care să producă temperaturi cât mai scăzute. Progresul tehnologiei a făcut posibilă proiectarea criosaunei, care pe bază de azot lichid produce temperaturi de până la -180°C, făcând astfel accesibilă aerocrioterapia pentru milioane de oameni.

 

Ce beneficii aduce terapia prin frig?

 

1. Stimulează sistemul imunitar;

2. Stimulează sistemul endocrin, oferind organismulului echilibrul hormonal;

3. Creşte capacitatea de efort fizic şi intelectual;

4. Ajută la scăderea greutăţii corporale;

5. Reîntinereşte pielea şi reduce ridurile;

6. Creşte libidoul;

7. Diminuează consecinţele stresului zilnic;

8. Atenuează vizibil celulita.

 

Vei arde până la 1000 kilocalorii la o şedinţă

 

 

Toate aceste beneficii încep să apară de la prima sedinţă petrecută în criosaună, specialiştii susţinând că se „ard” până la 1000 kilocalorii/procedură, timpul estimat pentru o singură şedinţă fiind de 60-80 de secunde. Tratamentul complet cuprinde 10-30 sau mai multe proceduri. În cazul tratamentului pentru bolile reumatice sau al altor afecţiuni este posibilă creşterea procedurilor până la 2-3 pe zi.

 

Ce se întâmplă în cadrul unei proceduri?


Vei intra în cabină, în lenjere intimă şi cu şosete din lână în picioare. Uşa cabinei se închide, iar podeaua este reglată astfel încât să nu inhalezi azot gazos. Pentru a evita hipotermia mâinilor, trebuie să ţii mâinile pe marginea superioară a cabinei. Gazul criogenic este eliberat în criosaună, temperatura scade la -140°C/-180°C în 30 de secunde. După aceea, nivelul temperaturii rămâne constant.

Si in Romania au inceput sa apara centre de criosauna. Preţul unei şedinţe poate să varieze între 75 şi 100 lei, în funcţie de abonamentul ales.  (eva.ro)

Vezi si

Cercetătorii de la Stanford lucrează la o inimă umană imprimată 3D

Inima imprimată 3D ar putea deveni realitate în numai 5 ani. Va mai dura însă …