Wednesday , December 7 2022

Barbatii care poarta camasi roz câstiga anual 1.000 de lire sterline mai mult decât ceilalti

B\rba[ii care poart\ c\m\[i roz câ[tig\ anual cu 1.000 de lire sterline mai mult decât b\rba[ii care poart\ c\m\[i în nuan[e tradi[ionale, sunt mai bine preg\ti[i profesional, mai încrez\tori [i primesc un num\r mai mare de complimente de la colegelor lor, potrivit unui studiu recent.
Autorii acestui studiu, realizat pe un e[antion de 1.500 de b\rba[i, care lucreaz\ în diverse birouri din Statele Unite, au descoperit faptul c\ un sfert dintre cei chestiona[i au spus c\ se simt mai atr\g\tori atunci când poart\ c\m\[i roz, iar cei care poart\ c\m\[i în nuan[e de mov [i de violet sunt adeseori aceia care au cele mai multe rela[ii sau aventuri cu colegele lor de birou, informeaz\ independent.co.uk.
B\rba[ii care prefer\ c\m\[ile albastre au cele mai pu[ine rela[ii sau aventuri cu colegele lor de birou.
În mod surprinz\tor, autorii studiului sus[in c\ num\rul b\rba[ilor care poart\ c\m\[i roz [i de[in o diplom\ de masterat este de dou\ ori mai mare decât num\rul de[in\torilor unor astfel de diplome dar care prefer\ s\ poarte c\m\[i albe la locul de munc\.
Studiul, realizat de compania Cotton USA, a dezv\luit, totodat\, c\ b\rba[ii care poart\ c\m\[i roz sunt mult mai interesa[i de ecologie, de emisiile de carbon, iar jum\tate dintre ei prefer\ s\ se deplaseze spre birourile lor c\l\torind cu mijloace de transport în comun.
Studiul a reliefat [i un aspect important pentru speciali[tii care lucreaz\ în departamentele de recrutare de personal: b\rba[ii care poart\ c\m\[i verzi sunt cei mai predispu[i s\ întârzie la locul de munc\. La polul opus se situeaz\ b\rba[ii care prefer\ c\m\[ile albe, întrucât ei sunt cei mai punctuali.

Vezi si

OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus

Directorul OMS avertizează că o nouă variantă îngrijorătoare a COVID ar putea apărea

Lipsa supravegherii infecțiilor cu coronavirus ar putea duce la apariție unei noi variante „îngrijorătoare”, spune …