Wednesday , February 8 2023

Apple lanseaza astazi iPhone5

Astazi Apple va lansa pe piata ultimul sau produs – iPhone5. Pentru prima data, prezentarea noului gadget Apple nu va fi facuta de Steve Jobs, ci de Tim Cook, noul sef al companiei.

Informatiile despre noul telefon Apple nu sunt foarte clare. Nici macar nu e sigur ca numele lui va fi iPhone5, pentru ca in unele medii se spune ca noul gadget va purta numele de iPhone4S, fiind o varianta imbunatatita a lui iPhone4. Exista zvonuri surprinzatoare legate si de pretul noului telefon, care ar purea fi mai mic decat cel al ultimului model.

Ceea ce se stie sigur este ca noul iPhone va avea un procesor similar celui instalat pe iPad2 si o camera de 8MP, dotata cu un senzor.

Lansarea, programata pentru ora 20.00, ora Romaniei, este asteptata cu foarte mare curiozitate. Lumea intreaga vrea sa vada daca prezentarea noului sef Apple se va ridica la nivelul celor cu care Steve Jobs a uimit o lume intreaga si prin care a reusit sa urce Apple pe primul loc in randul companiilor de pe Wall Street.

Exista zvonuri contradictorii si cu privire la participarea lui Steve Jobs la eveniment. In timp ce unele surse spun ca fostul sef Apple, bolnav de cancer, nu este intr-o forma care sa-i permita sa fie prezent la eveniment, alte surse spun ca el va participa la lansare.

Vezi si

Dr. Cobuz: Relația sănătate – boală

Starea de bine, așa cum o definește Organizația Mondială a Sănătății nu este condiționată doar …