Wednesday , February 1 2023

ZOO CENTER, SINGURUL PET SUPERMARKET DIN REGIUNE, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Iulius Mall Suceava vine în întâmpinarea iubitorilor de animale cu o nouă locaţie destinată în exclusivitate necuvântătoarelor. De curând, Zoo Mania din Iulius Mall Suceava s-a transformat în Zoo Center, singurul pet supermarket din regiune, ocupând acum un spaţiu mult mai generos, cu o suprafaţă de peste 430 mp, în exteriorul mall-ului, în vecinătatea Auchan. Noua locaţie este raiul oricăror animăluţe, stăpânii lor găsind absolut orice au nevoie pentru a le răsfăţa. 

 Zoo Center 01


Bucovinenii care îşi alocă timpul prietenilor necuvântători se pot bucura de o nouă locaţie dedicată în exclusivitate animalelor de companie. Zoo Center le propune clienţilor o gamă foarte variată de articole pentru îngrijirea, hrana şi distracţia animăluţelor. În magazinul din Iulius Mall sunt disponibile peste 9.000 de produse, ale celor mai respectați producători din întreaga lume, care prezintă garanţia calităţii. Clienţii găsesc aici tot ce au nevoie pentru patrupezi, de la produse pentru alimentaţie, până la cuști, lese, hamuri, zgărzi electronice pentru dresaj, jucării, jocuri educaţionale, articole de igienă, pernițe, coșuriansambluri de joacă şi multe altele.
Pentru cei care sunt pasionaţi de alte tipuri de animale de companie, Zoo Center are şi secţiuni dedicate păsărilor, rozătoarelorşi acvaristicii, unde clienţii vor găsi numeroase tipuri de hrană, decoruri, cuşti, jucării şi orice alte articole necesare creşterii lor. Cei care încă nu au un camarad necuvântător sau doresc să le facă un cadou inedit persoanelor dragi pot alege de la Zoo Centerhamsteri, iepuraşi, veveriţe, porcuşori de Guineea, peruşi, canaripapagali, broscuţe ţestoase şi o multitudine de tipuri depeşti.Zoo Center 02
Zoo Center este dedicat confortului iubitorilor de animale de companie şi micilor lor prieteni, reunind într-un singur loc oferta completă pentru creşterea şi îngrijirea lor corespunzătoare. Clienţii vor beneficia şi de asistenţă din partea angajaţilor, care îi vor consilia în alegerea articolelor potrivite pentru rasa şi vârsta necuvântătoarelor.

Vezi si

Sindicaliști din învățământul sucevean vor protesta azi în fața Guvernului pentru salarii decente

Azi, începând cu ora 12.00, circa 1.000 de sindicaliști din sistemul de învățământ vor picheta …