Tuesday , January 31 2023

Zona din faţa Catedralei va fi asfaltată la sfârşitul acestei săptămâni

Lucrările de asfaltare de pe bulevardul George Enescu, potrivit primarului Ion Lungu, au fost făcute corespunzător, rezultatul fiind unul bun. Vineri,  şi sâmbătă se vor executa lucrări de asfaltare în intersecţia din faţa Catedralei “Naşterea Domnului” 

lungu in camasa albastra pecampulcu papadii [800x600]

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu s-a declarat mulţumit de lucrările efectuate pe bulevardul George Enescu, subliniind faptul că, la sfârşitul acestei săptămâni se vor demara lucrările de asfaltare şi în intersecţia cu sens giratoriu din faţa Catedralei “Naşterea Domnului”. Ion Lungu a precizat că în momentul asfaltării, un sens de mers va fi închis circulaţiei rutiere, însă disconfortul creat va fi uitat în momentul finalizării lucrărilor. “La drumuri, eu chiar cred că s-a făcut o treabă bună pe George Enescu. Aştept să vină şi Inspecţia în Construcţii să constate că lucrările sunt de calitate. Am văzut determinare, s-a stat de dimineaţa până seara, s-a circulat doar pe o bandă, una fiind restricţionată. Cel mai important este că s-au încadrat şi au turnat stratul de uzură aşa cum şi-au propus. Urmează să turnăm sensul giratoriu, în cursul zilelor de vineri şi de sâmbătă, timp în care circulaţia va fi închisă pe benzi de circulaţie”, a declarat în cadrul comandamentului săptămânal de ieri, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
După finalizarea asfaltării zonei din faţa Catedralei “Naşterea Domnului”, se vor demara lucrări şi pe străzile Mărăşeşti şi Mihai Eminescu, iar ulterior se vor demara lucrări şi în zona cartierului Iţcani, unde, în prezent se lucrează la podul peste apa Sucevei şi la pasajul peste calea ferată. “Ulterior vom coborî pe străzile Mărăşti şi Mihai Eminescu, unde s-au terminat de turnat parcările. Vrem să ieşim din zona centrală după care să mergem în zona Iţcani, unde să asfaltăm cele trei străzi: Grigore Alezandru Ghica, Cernăuţi şi Traian Vuia şi să facem lucrările la podul peste apa Sucevei. In prezent la pod se lucrează, am fost la faţa locului”, a precizat primarul Ion Lungu. (Iulia Greta NIGA)

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …