Wednesday , December 7 2022

Ziua ușilor deschise, organizată vineri la Palatul de Justiție și la toate judecătoriile din județ

La data de 25 octombrie în întreaga Europă este sărbătorită Ziua Europeană a Justiției Civile, inițiativă comună a Consi­liului Europei și a Comisiei Europene, eveniment prin care justiția civilă este adu­să în atenția publicului european.

Semnificația acestei zile este aceea de a apropia justiția de cetățeni, de a-i ajuta pe aceștia să fie mai bine informați despre drepturile lor și modalitatea de funcționare a sistemului judiciar.

Vineri, 25 octombrie 2019, în intervalul orar 09:00 – 14:00, în incinta Palatului de Justiție și la judecătoriile din raza Tribunalului Suceava se vor desfășura ­ma­nifestări de tipul “ușilor deschise” la care sunt invitați să participe elevi, studenți, reprezentanți mass-media precum și orice cetățean interesat.

Toate persoanele din municipiul Su­ceava care doresc să participe sunt rugate să se prezinte la intrarea principală a ­Pala­tului de Justiție, de unde vor fi îndrumate de personalul de pază către coordonatorii desemnați, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de Informare și Relații Publice al Curții de Apel Suceava.

Vezi si

LUNGU: A fost finalizat proiectul de aducțiune a gazului metan la 30 de străzi din oraș

Miercuri, începând cu ora 11:00, au fost alimentate cu gaz metan străzile din cartierul Tineretului. …