Thursday , February 2 2023

Ziua porților deschise la Facultatea de Medicină și Științe Biologice Suceava

Facultatea de Medicină și Științe Biologice Suceava organizează Ziua porților deschise, în data de 19 martie, interval orar 10.00-16.00, fiind organizate evenimente dedicate cunoașterii facultății.

Primirea participanților va avea loc în corpul E al Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), parter, sala E011, în intervalul 9.30-10.00, anunță universitarii.

Oferta de școlarizare pentru anul universitar 2022-2023 a Facultății de Medicină și Științe Biologice Suceava, studii de licență, cuprinde 60 de locuri la specializarea Asistenţă medicală generală, 30 de locuri la Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, 60 de locuri la Nutriţie şi dietetică, 48 de locuri la Tehnică dentară și câte 50 de locuri la Biochimie și Biologie.

Pentru studiile de masterat este disponibilă o singură specializare, Nutriţie şi recuperare medicală, cu o capacitate de 50 de locuri. Numărul de locuri reprezintă numărul maxim de studenți care pot fi școlarizați. Locurile scoase la concurs vor fi stabilite după distribuirea lor de către Ministerul Educației. (O. N.)

 

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …