Tuesday , January 31 2023

Ziua Națională a României va fi marcată în acest an la Suceava prin tradiționala paradă militară

Evenimentele programate pentru ziua de 1 Decembrie includ tradiționala paradă și depunerea coroanelor de flori la monumentul “Bucovina înaripată”. De asemenea, pe scena amplasată în fața Casei de Cultură vor fi susținute momente artistice

 Lungu ion - 28 septembrie 2016

Intrucât momentele de aprindere a bradului și a luminilor în municipiul Suceava au fost decalate de Ziua Bucovinei, ziua de 1 Decembrie va fi marcată doar prin tradiționala paradă militară și printr-un moment de depunere a coroanelor de flori la monumentul “Bucovina înaripată”. De asemenea, pe scena amplasată în fața Casei de Cultură vor fi susținute în continuare momente artistice.
“Intrucât am devansat aprinderea bradului și a luminilor din oraș pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, pe data de 1 Decembrie nu vor avea loc evenimente deosebite. Va fi organizată tradiționala paradă militară și vor fi depuse coroane la monumentul Bucovina Inaripată. De asemenea, pe scena amplasată în fața Casei de Cultură a Sindicatelor va continua seria de spectacole ”, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.
Parada militară va pleca din centrul Sucevei, din zona Mc Donald’s, în jurul orei 11, va trece prin fața Casei de Cultură și se va opri la Prefectură. Tot începând cu ora 11:00 va avea loc și depunerea coroanelor la Monumentul “Buco­vina Inaripată”. (A.I.)
 
 

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …

One comment

  1. La ce oră este spectacolul?