Tuesday , December 5 2023

„Ziua internațională a copilului” la Aeroclubul Suceava

Aeroclubul României prin Aeroclubul Teritorial din Suceava, a anunțat că organizează, în data de 1 Iunie 2022, cu începere de la ora 10:00 evenimentul „Ziua porților deschise”.

Organizatorii subliniază că scopul acestei acțiuni este de a promova activitatea de zbor în rândul tinerilor, cât și familiarizarea comunității locale cu activitatea pe care o practică. „Veți avea ocazia să participați la o zi de zbor a Aeroclubului Teritorial „Grigore Baștan” Suceava, să cunoașteți aeronavele cu care aeroclubul își desfășoară activitatea, precum și personalul acestuia. Totodată vom organiza și o expoziție statică de aeronave, prezentate chiar de către piloții acestora, activitățile și cursurile oferite de Aeroclubul României”, a transmis Aeroclubul Suceava. (D.P.)

Vezi si

Șase percheziții la o rețea româno-ucraineană de contrabandiști. Trei indivizi arestați, patru mașini și aproape 40.000 de pachete cu țigări, confiscate (FOTO, VIDEO)

Vineri, 1 decembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii …