Friday , October 7 2022

Zilnic, peste 240 de polițiști suceveni vor acționa pentru asigurarea ordinii și liniștii publice îîn minivacanța de Crăciun

În perioada 21 – 26 decembrie a.c., pentru ca zilele de sărbătoare să se desfășoare în condiții de siguranță, peste 240 de polițiști vor fi pregătiți să acționeze  zilnic pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor și să intervină atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale, informează un comunicat al IPJ Suceava.

Din totalul polițiștilor care vor acționa zilnic, 161 sunt polițiști de ordine ­pu­blică, 45 de polițiști de la rutieră și 42 de la celelalte structuri, respectiv: poliția transporturi,  arme, explozivi și substanțe periculoase și luptători de intervenție rapidă. De asemenea, vor fi constituite și rezerve de polițiști, fiind pregătiți să intervină dacă situația impune.

Vor fi organizate zilnic, în medie, 90 de patrule auto, iar pe drumurile publice vor acționa 9 aparate radar.

În această perioadă, polițiștii suceveni vor fi la datorie, în slujba comunității, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică, astfel încât toți cetățenii să își petreacă sărbătorile în liniște. În caz de nevoie, nu ezitați să apelați numărul de urgență 112.

Vezi si

Dezbatere publică privind traseul centurii Gura Humorului

Centura orașului Gura Humorului va face parte din Autostrada Nordului, dar traseul stabilit de firmele …