Sunday , August 1 2021

Zece posturi vacante pentru medici la Spitalul Municipal Fălticeni

In perioada următoare, conducerea Spitalului Municipal Fălticeni va organiza concurs pentru zece posturi vacante de medici primari sau specialiști

Statul de funcții al Spitalului Municipal Fălticeni indică un deficit de personal, ca urmare a numărului mare de pensionări din ultima perioadă. Astfel, unitatea spitalicească ar mai avea nevoie de cel puțin zece angajați pe posturi vacante de medici, pentru a funcționa conform prevederilor legale și a statului de funcții aprobat la nivelul unității. Este vorba de două posturi de medic specialist pentru medicină de urgență, numărul medicilor fiind prea mic în prezent, iar gărzile din Centrul de Primire Urgențe sunt acoperite cu dificultate. Pe lângă acestea, mai este nevoie de un medic cardiolog, un neonatolog și de un medic specialist pentru secția de Pneumologie. Pe lista posturilor vacante figurează și un post de oncolog și unul de ginecolog. Conducerea spitalului fălticenean în­cearcă să completeze și posturile libere din secția de Medicină Internă, cât și de la Compartimentul pentru prevenirea in­fecțiilor asociate asistenței medicale. Pentru Ambulatoriul de specialitate, departamentul de Boli Infecțioase, este de asemenea nevoie de un medic, fiind un post liber.

Candidații își pot depune dosarul la ­se­cre­­­­tariatul Spitalului Municipal Fălticeni. Taxa de înscriere este de 150 de lei.

Conducerea unității spitalicești speră că medicii tineri vor lua în calcul posibilitatea de a lucra într-un spital modern, după ce activitatea spitalicească se va muta în noul sediu, și se vor înscrie la concurs.

De la începutul acestui an, la spitalul fălticenean au mai fost angajați medici în secțiile și departamentele existente. (Cristina RUŞTI)

 

 

Vezi si

Peste 140 de amenzi aplicate de polițiștii suceveni în cadrul unei acțiuni de combatere a accidentelor în care sunt implicați bicicliștii

În zilele de joi și vineri, 29-30 iulie poliţiştii suceveni au organizat activități de responsabilizare …