Saturday , December 10 2022

Workshop ”Practică + Teorie = INGINERIE”, la Facultatea de Inginerie Mecanică, Autovehicule şi Robotică Suceava

În data de 17 noiembrie a.c., la Facultatea de Inginerie Mecanică, Autovehicule şi Robotică din cadrul Universităţii ”Ştefan cel Mare” din Suceava a avut loc workshopul ”Practică + Teorie = INGINERIE”.

Scopul acestui eveniment a fost acela de a încuraja şi de a susţine schimbul de bune practici cu mediul economic, prin cunoașterea de către potențialii angajatori a capacității studenţilor – viitori ingineri, de a face cunoscută studenților oferta de practică, internship și angajare, dar și de a armoniza planurile de învățământ cu cerințele angajatorilor.

La eveniment au participat cadre didactice din învăţământul universitar și preuniversitar, reprezentanţi ai mediului economic şi studenți de la programele de studii Inginerie mecanică, Autovehicule rutiere, Tehnologia construcțiilor de mașini și Mecatronică/Robotică.

În ceea ce privește firmele participante, acestea desfășoară activități în domeniul ingineriei mecanice sau în domenii conexe: întreprinderi de prelucrări mecanice, întreprinderi din domeniul autovehiculelor, întreprinderi din domeniul diagnoză și mentenanță mecanică, dar și întreprinderi din domeniul industrializării lemnului: VITESCO TECHNOLOGIES IAȘI, TRUTZI SUCEAVA, EGEER ROMANIA și PRIMAGRA ROMANIA. (O.S.)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …