Friday , May 31 2024

Wizz Air: Zboruri zilnice între Suceava și Milano și de patru ori pe săptămână spre Roma, din octombrie

Începând cu luna octombrie, Wizz Air va crește numărul zborurilor pe două rute operate de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava spre Italia. Astfel, conform unui comunicat al companiei, pasagerii vor avea la dispoziție zboruri zilnice spre Milano de la 1 octombrie și 4 zboruri pe săptămână spre Roma-Ciampino și retur. De la Suceava, decolarea spre Milano va avea loc la ora 20.00 (20.15 duminica) iar din Milano se va pleca la ora 16.00 (duminica la 16.15).

Wizz Air crește numărul zborurilor din Suceava către Roma-Ciampino și Milano-Bergamo, două dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Italia. Compania aeriană anunță că va introduce zboruri zilnice pe ruta dintre Suceava și Milano-Bergamo din 1 octombrie. Zborurile de pe ruta dintre Suceava și Roma-Ciampino vor crește la o frecvență de 4 zboruri pe săptămână. Între 1 și 30 octombrie, se poate zbura din Suceava la Roma în zilele de marți, miercuri, sâmbătă și duminică, iar din 31 octombrie în fiecare zi de marți, joi, sâmbătă și duminică.

Tarifele pentru ambele zboruri încep de la 69 RON, iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Pentru a-și asigura pasagerii și echipajul că zboară în condiții de siguranță și fără griji, Wizz Air evidențiază din nou protocoalele de siguranță. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanență.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene. (O.S.)

Vezi si

Lansare de candidat liberal la Primăria Gălănești, în prezența lui Gheorghe Flutur. Elena Coroamă promite să aducă apă, canalizare și gaz metan în comună

Președintele PNL, Gheorghe Flutur, a participat joi la lansarea candidaturii pentru Primăria Gălănești a Elenei …