Friday , December 9 2022

WIZZ AIR renunță, din martie 2018, la zborul Suceava – Veneția

Cursa Suceava – Treviso (Veneția) a fost introdusă în luna martie a acestui an u cel mai probabil, motivele care au dus la această decizie sunt legate de randamentul scăzut al acestui zbor. Acum WIZZ AIR zboară de la Suceava spre patru orașe din Italia: Roma, Milano, Bologna și, până în martie anul viitor, Veneția (Treviso)wizz air

Compania WIZZ AIR a decis să oprească zborurile Suceava – Treviso (Veneția) exact la un an de la lansare. Conform paginii oficiale de internet a companiei, ultimul zbor la care se mai pot rezerva bilete pe această rută este programat pe data de 21 martie 2018.

Cel mai probabil, la baza deciziei a stat probabil profitabilitatea res­pectivei curse, performanțele scăzute putând fi traduse prin faptul că, de-a lungul acestui an în care Wizz Air a operat pe această rută s-a constatat că numărul sucevenilor interesați de această destinație este sub așteptări, în condițiile în care compania ­o­perează de la Suceava zboruri către patru orașe din Italia.

“Ca o practică normală în industria aviatică, frecvențele de zbor se pot schimba în funcție de sezon și de performanța rutei. Wizz Air monito­rizează continuu performanțele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mai mici prețuri posibile. Ruta Suceava – Treviso va fi întreruptă din 25 martie 2018 și astfel rețeaua de rute din România va fi optimizată. Evaluăm întotdeauna noi oportunități de călătorie care pot satisface cel mai bine nevoile clienților noștri, iar capacitatea suplimentară va fi alocată altor servicii, cu o cerere mai mare. Pasagerii cu rezervări afectați de această schimbare sunt informați și li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau 120% credit WIZZ din tarif în contul de client WIZZ”, au declarat ieri pentru OBIECTIV reprezentanții companiei WIZZ AIR.

Reamintim că după ce în august 2016 Wizz Air a inaugurat cursa Suceava – Milano (Bergamo), în martie anul acesta compania a început să ­o­pereze zboruri de la Salcea către  Roma – Ciampino, Veneția – Treviso și Bologna. Acum sunt două curse săptămânale către Veneția – miercuri și duminică -, celelalte destinații din Italia operate de Wizz Air de la Suceava beneficiind de trei zboruri pe săptămână.

Trebuie reamintit și faptul că zilele trecute Wizz Air a anunțat că, începând din luna mai a anului viitor, zborurile companiei de la Suceava către Londra (Luton) vor fi zilnice, față de numai cinci pe săptămână, câte sunt acum. (Tudor A.)

 

Vezi si

Bărbat găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Voievodeasa

Vineri dimineață a izbucnit un incendiu la o casă de locuit din satul Voievodeasa, comuna …