Tuesday , January 18 2022

WIZZ AIR anunta zboruri Suceava – Milano, de pe 3 august. Curse miercuri si duminica

wizz

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri, a anunțat astăzi o nouă rută, de la Suceava la Milano (Bergamo), operațională începând cu 3 august. Sunt programate două zboruri săptămânale, miercurea și duminica. Zborul de la Suceava spre Milano decoleaza de la Salcea la ora 13:10 si aterizeaza la Bergamo la ora 14:30. Zborul retur decoleaza la ora 9.25 si aterizeaza la Suceava la ora 12.40. Biletele pentru noua ruta sunt deja disponibile pe wizzair.com. Spre exemplu, acum, pe site-ul companiei, un bilet pentru zborurile de duminica, 7 august (tur) si miercuri 10 august (retur),  costa 428 lei (fara bagaje).
În luna aprilie, WIZZ a anunțat serviciul Suceava –Londra Luton, cu patru curse săptămânale începânddin 19 august. Anunțul de astăzi înseamnădevansarea operațiunilor WIZZ de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, care oferă acum zboruri directe spre Italia și spre Regatul Unit.
Tamara Vallois, Director de Comunicare la Wizz Air, a declarat: “Acum doar două luni am anunțat prima rută de pe cel de-al nouălea aeroportromânesc, din Suceava, iar astăzi suntem încântați să adaugămo a doua legătură directă. Odată cu noile zboruri între Suceava și Milano Bergamo, Wizz Air își consolidează pozițiade operator al celor mai multe zboruri între România și restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga țară. Noua rută întărește poziția de lider pe care WIZZ o deține în România,iar noi ne menținem angajamentul de a oferi cea mai bună experiență la bord, la cele mai mici tarife, pentru clienții noștri. ”
Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va mări flota internă la 20 de aeronave până la sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de flota tânără WIZZ. Wizz Air are în prezent peste 600 de angajați direct, iar în acest an sprijină existența a 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe,în intreaga Românie, informeaza un comunicat al companiei. (T.V.)
 

Vezi si

Sucevean de 42 de ani băgat în arest, după ce a lovit cu mașina o femeie aflată pe trotuar.  Individul nu are permis, a fugit de la locul accidentului și a refuzat să sufle în etilotest

Duminică după-amiază, la ora 16.50, o persoană neidentificată inițial, în timp ce conducea un autoturism …

8 comments

  1. Curse spre falticeni nu se baga?

  2. Asteptam de mult timp si curse la Paris ( Beauvais)

  3. dar din Suceava =Einhoven?tur -retur?

  4. Buna seara ,pe cind sunt si curse ,Suceava -Firente ,Bolonia ,Pisa .Va multumesc !

  5. Foarte bine ar fi macar o cursa lunara Suceava – Dortmund. Multi calatori doresc acest lucru.

  6. Felicitari. Spre Dortmund cand se vor pune curse ?

  7. A devenit si Suceava un oras European.Felicitari,pe viitor vin cu cererea catre Tarile Nordice (Norvegia la Brgen,Suedia etcc.

  8. Ma bucur enorm ,, dar la Torino – Italia cand se vor pune curse ???