WIZZ AIR anuleaza de pe 11 martie pana pe 2 aprilie toate cursele Suceava – Bologna si reduce frecventa curselor spre Milano si Roma

reportersite
28/02/20 ora:7:03am

Compania Wizz Air a  anunțat astăzi că își modifică programul de zbor din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia ca urmare a epidemiei de virus COVID-19, rezultatul fiind un număr important de anulări pe anumite rute spre nordul țării în perioada 11 martie – 2 aprilie 2020. În acest interval a fost redusă aproximativ 60% din capacitatea de zbor spre Italia. Programul de zbor revine la normal după 2 aprilie 2020, a anuntat operatorul aerian.

In ce priveste cursele de la Suceva, Wizz Air suspenda  pana pe 2 aprilie cele doua zboruri saptamanale spre Bologna si pe cele spre Roma si Milano – Bergamo le reduce la 1, respectiv 2 zboruri saptamanale.

In tabelul de mai jos puteti vedea frecventa zborurilor Wizz Air spre Italia de pe toate aeroporturile din Romania.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informați în mod automat cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei și li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil. Clienții care au rezervat direct prin intermediul wizzair.com sau aplicația pentru mobil vor primi o notificare prin email, în care li se oferă modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitați sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie.