Volkswagen Golf va suferi cele mai mari schimbari din ultimii 43 de ani

reportersite
03 august 2017, 19:33

VWUna dintre cele mai vandute masini din lume va suferi cele mai mari schimbari din ultimii 43 de ani.

Nemtii de la Volkswagen vor renunta la spiritul conservator si vor lansa in 2019 o generatie plina de schimbari a Golf-ului, noteaza jurnalistii de la Auto Express.

Daca pana acum eram obisnuiti sa vedem doar mici modificari de design cand aparea o noua generatie, de aceasta data cei de la Volkswagen au decis sa schimbe strategia.

Astfel, britanicii de la Auto Express au obtinut primele imagini cu noul Golf si au ajuns la concluzia ca asistam la cele mai mari modificari din ultimii 43 de ani.

Concret, partea frontala a Volkswagen Golf a fost subtiata si este mai inclinata, in timp ce spatele este mai patrat si mai agresiv. Logo-ul „Golf” din spate se va afla in premiera sub sigla Volkswagen.

Cand vine vorba despre interior, schimbarile sunt si mai mari. Volkswagen va renunta in mare masura la butoanele fizice, pe care le va inlocui cu afisajele digitale (touch screen). De altfel, aproape toate functiile noului Golf vor fi controlate prin ecranul tactil, ce va avea dimensiuni mai mari.

Totodata, greutatea noului Golf va scadea cu 70 de kilograme, ceea ce va duce la un consum mai mic.

Noul Golf va fi lansat la Salonul Auto din 2019 de la Frankfurt, dar momentan nu exista detalii despre preturi. Generatia actuala, care tocmai a suferit un face lift, are un pret de pornire de 12.066 de euro in tara noastra.