Thursday , August 18 2022

VIDEO: Versiuni Stepway pentru Dacia Lodgy şi Dacia Dokker

dacia

Acum doi ani, noile generaţii Logan şi Sandero s-au numărat printre vedetele Salonului Auto de la Paris. Anul acesta, Dacia încearcă să maximizeze potenţialul modelelor sale mai puţin apreciate, Logdy şi Dokker.
Faptul că Dacia se vinde foarte bine în Europa îl stim cu toţii. Sandero Stepway şi Duster stau în spatele acestui succes şi au dat constructorului român o imagine mai puţin low-cost. Există însă şi modele Dacia care nu se vând foarte bine: Dokker şi, mai ales, Lodgy.
Dacia a decis să încerce reţeta Stepway şi pe Lodgy şi Dokker, în speranţa creşterii vânzărilor celor două modele. Un fel de cântec de lebădă dacă vreţi, mai ales după zvonurile conform cărora unul dintre aceste două modele ar urma să fie scos din fabricaţie.
;
Duo-ul Logdy – Dokker adoptă astfel un nou look, inspirat de modelele crossover, precum şi albastrul caracteristic versiunii Stepway. Această vopsea, denumită bleu d’azurite, este una dintre cele 5 nuanţe disponibile pentru Lodgy şi Dokker Stepway.

Modificările mai cuprind, la nivel estetic, scuturi faţă şi spate cu aspect de crom satinat, proiectoare de ceaţă cu ornamente crom satinat, jante din aluminiu, protecţii de culoare neagră pentru pasajele roţilor, praguri de culoare neagră şi ornamente de design Dark Metal pentru barele de pe pavilion. La interior, în afară de tapiţeria cu logo Stepway şi conturul albastru pentru aeratoare şi cadranele ceasurilor de bord, nu sunt diferenţe faţă de echiparile Laureate.
Gama de motorizări nu prezintă surprize: Lodgy Stepway e disponibil cu motorul de 1.2 litri TCe (115 CP), pe benzină, şi binecunoscutul diesel de 1.5 litri şi 110 CP. Dokker Stepway are în ofertă propulsoarele 1.2 TCe (115 CP) şi 1.5 dci (90 CP). Rămâne de văzut dacă Dacia va comercializa aceste două modele şi pe piaţa din România.
 

Vezi si

Ministrul Dezvoltării a semnat contractul de execuție pentru lucrările de consolidare ale ansamblului Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou de la Suceava

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila a semnat în cursul dimineții de joi contractul de execuție pentru lucrările …