Wednesday , October 4 2023

VIDEO – Ultima înviorare a promoției 2023 de la Colegiul Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc

Promoția 2023 ”General Constantin Christescu-100” de la Colegiul Național Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc a făcut ultima înviorare, o amintire dragă pe care tinerii o vor purta în suflete mulți ani de acum încolo.

”Deși somnul de dimineață este cunoscut ca fiind cel mai dulce, după patru ani în care deșteptarea a răsunat cinci zile din șapte anunțând atât finalul unui vis frumos, cât și că se face înviorare, am descoperit că douăzeci de minute de mișcare alături de colegi sunt benefice unei dezvoltări armonioase atât fizic, cât și mental. Ultima înviorare ne-a amintit, inevitabil, de prima, care a reprezentat certificarea statutului nostru de elev de liceu militar. Nu a fost ușor la început … fețele adormite ale colegilor care se străduiau să nu întârzie, deși ar fi vrut să mai rămână cinci minute în pat, siluetele elevilor gradați care erau primii pe locul de adunare și abia așteptau să înceapă înviorarea, flotările, kilometrii alergați în fiecare zi, toate ne revin în minte și ne demonstrează că am reușit. Cu zâmbetul pe buze numărăm cadența în timpul alergării, din ipostaza de absolvenți și, deși este ultima, știm că nu va fi cea din urmă înviorare. Dar pentru cele ce vor urma suntem pregătiți”, este mesajul transmis de elev plutonier adjutant Diana Lepșa. (O. N.)

Urmăriți AICI filmarea cu ultima înviorare a promoției 2023

 

Vezi si

Lungu: Reabilitarea clădirii principale a Colegiului ”Mihai Eminescu” se va finaliza în martie 2025. Lucrările sunt în grafic

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a declarat că lucrările de investiții la proiectul  de reabilitare …