Monday , April 22 2024

VIDEO, FOTO. Trei persoane din județul Suceava au murit într-un accident în județul Bistrița-Năsăud

Un grav accident rutier s-a produs duminică seară, în Telciu, județul Bistrița-Năsăud. Trei persoane și-au pierdut viața după ce autoturismul în care se aflau, cu numere de Suceava, s-a izbit frontal de un autocar ce transporta 37 de persoane. A patra persoană din mașină este rănită.

UPDATE:    “Echipajele de intervenţie au găsit la locul solicitării patru victime încarcerate, dintre care erau de cod negru – prezentau leziuni incompatibile cu viaţa – o femeie, 20 de ani, un bărbat 21 de ani şi un bărbat de 40 ani. Echipajele de descarcerare au procedat, în prima fază, la extragerea pasagerului care se afla pe locul din dreapta spate, conştient şi cooperant, cu multiple leziuni rezultate în urma impactului. Victima, un bărbat, în vârstă de aproximativ 20 de ani – a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, stabilizată şi evacuată la UPU SMURD Bistriţa pentru îngrijiri medicale”, a precizat, duminică seara, ISU Bistriţa-Năsăud.

Pasagerii din autocar nu au suferit vătămări și își vor continua deplasarea cu un alt mijloc de transport către Sighetu Marmației. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat”, anunță ISU.

Știre inițială: Cele patru victime ar fi din Pojorâta, conform bistriteanul.ro.

Două echipaje de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud au intervenit în localitatea Telciu, pe DN 17C, unde s-a produs accidentul rutier între un autocar și un autoturism.

Zeci de minute s-au chinuit pompierii să scoată victimele rămase încarcerate în autoturismul transformat într-un morman de fiare.

În autoturismul cu numere de Suceava erau 3 bărbați și o femeie. Pentru că circula cu o viteză foarte mare, autoturismul din Suceava a intrat pe contrasens într-un autocar care se deplasa spre Sighet. Ulterior autoturismul a fost azvârlit în râul Sălăuța.

Trei persoane aflate în autoturismul cu numere de Suceava care s-a izbit frontal de autocar și-au pierdut viața. Este vorba despre doi pasageri și șoferul, conform sursei citate.

În urma impactului, autoturismul a fost aruncat în râul Sălăuța.

A patra victimă – aflată în dreapta șoferului – a supraviețuit. A fost scoasă din autoturism și se află în stare gravă.

În autocar se aflau aproximativ 35 – 40 persoane care, din datele de până acum, nu au nevoie de îngrijiri medicale.

 

Vezi si

Handbal. LPS Suceava a câștigat turneul final – speranțe pentru juniori I

Handbaliștii pregătiți de Răzvan Bernicu au cucerit trofeul, după ce s-au impus în finala disputată …