Friday , March 24 2023

Flutur la debutul campaniei electorale: „Important este să ai un guvern și o majoritate parlamentară care să te audă! Am nevoie să fiu înțeles de Guvern și de Parlament” (VIDEO)

„Avem rugămintea să fiți consecvenți și să ne dați votul pentru echipa de parlamentari liberali. Ați mers pe mâna noastră la alegerile locale, avem proiecte foarte curajoase, iar ca să le putem îndeplini depinde enorm de mult să avem majoritatea în Parlamentul României care să dea guvernare liberală”, a declarat Gheorghe Flutur n “Va trece și pandemia. Sunt convins că vor veni și vremuri mai bune, vremuri liniștite. Acum, pe vreme rea, trebuie să ne pregătim pentru vremuri mai bune. Trebuie să investim, trebuie să modernizăm, ne gândim la confortul și bunăstarea dumneavoastră. De aceea avem nevoie de votul dumneavoastră la parlamentare pentru echipa PNL”, a spus  Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj la debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, în acest weekend, în calitate de președinte al organizației județene Suceava a PNL, prin care cerea sucevenilor ca în continuare să voteze cu echipa liberală. Aceasta pentru că doar așa se va simți ceva concret și util pentru județul Suceava. „Cât de important este să ai un guvern și o majoritate parlamentară care să te audă!”, a spus, printre altele, Gheorghe Flutur.

Mai întâi, Gheorghe Flutur a mulțumit pentru votul dat de foarte mulți suceveni echipei liberale la alegerile locale, evocând că în urmă cu mai bine de o lună se încheia campania electorală pentru alegerile local. Având în vedere că rezultatul a fost un succes pentru PNL – care a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava iar în deliberativul județean a reușit, urmare a redistribuirilor, să obțină jumătate din mandatele de consilier, precum și cele două funcții de vicepreședinte – Gheorghe Flutur a făcut apel la consecvență. „Avem rugămintea să fiți consecvenți și să ne dați votul pentru echipa de parlamentari liberali. Ați mers pe mâna noastră la alegerile locale, avem proiecte foarte curajoase, iar ca să le putem îndeplini depinde enorm de mult să avem majoritatea în Parlamentul României care să dea guvernare liberală”, a declarat Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că solicită sucevenilor ca acest vot pentru echipa PNL să fie dat întrucât nu poate singur să facă ceea ce a promis. „Am nevoie să fiu înțeles de Guvern și de Parlament”, a spus Gheorghe Flutur.

Spre finalul mesajului său, președintele CJ Suceava a spus că este un om implicat și că dorește să facă lucruri utile pentru suceveni și asta o poate face cu echipa liberală. De asemenea, nu au lipsit spre final nici referiri la contextul pandemic actual și un mesaj de încredere în legătură cu acesta. Însă mesajul nu s-a referit doar la speranțe și așteptări ca perioada să treacă, ci a avut o atitudine pro-activă, cu referiri la necesitatea susținerii unor investiții publice mari. „Vă sunt alături eu și echipa mea. Sunt convins că veți fi și dumneavoastră alături de noi și veți merge la vot pe 6 decembrie pentru ca Suceava să aibă un viitor european. Va trece și pandemia. Sunt convins că vor veni și vremuri mai bune, vremuri liniștite. Acum, pe vreme rea, trebuie să ne pregătim pentru vremuri mai bune. Trebuie să investim, trebuie să modernizăm, ne gândim la confortul și bunăstarea dumneavoastră. De aceea avem nevoie de votul dumneavoastră la parlamentare pentru echipa PNL”, a spus, spre final, Gheorghe Flutur.

Este însă de precizat faptul că până la acest apel spre finalul mesajului, Gheorghe Flutur nu a ratat ocazia de a se delimita împreună cu echipa liberală de principala concurență politică și anume de către PSD pe care – de altfel, nu prima dată – l-a prezentat în culori nefavorabile. „Aș aduce aminte pedepsirea județului Suceava în șapte ani de guvernare PSD când s-a amânat rușinos finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei, a pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc, centura de la Rădăuți, s-au amânat lucrările la gazul metan spre Vatra Dornei, din cauza PSD care nu a avut dragă Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

Asta în contrapondere cu venirea PNL la guvernare cu un an în urmă, arătând că prima acțiune a guvernului liberal a fost deblocarea proiectului de apă și canal de 240 de milioane de euro, urmată de construcția conductelor de gaz metan spre Vatra Dornei și a aprobat construcția Punctului vamal Siret. Ulterior a fost emis actul normativ pentru ca centurile ocolitoare de la Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei să fie construite sub coordonarea CJ Suceava, fapt asumat de conducerea CJ și care va fi pe bani europeni.

„E o perioadă grea, perioadă de pandemie. Luptăm din răsputeri pentru revenirea la normalitate. Avem investiții prinse în program: spital de copii și spital de boli infecțioase – și avem nevoie de un guvern care să ne ajute iar Guvernul liberal ne-a dat aprobarea; avem nevoie de sala polivalentă din municipiul Suceava amânată de PSD”, a spus Gheorghe Flutur.

De asemenea, el nu a omis să facă referiri la alte investiții publice importante sau proiecte precum preluarea Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru ca aceasta să fie ulterior modernizată iar sucevenii să poată beneficia de acțiuni culturale consistente. Totodată, referindu-se la nevoia de investiții în turism, el a spus că au fost asociate stațiunile Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Vatra Dornei într-una singură cu denumirea Bucovina pentru că este nevoie de un pol de dezvoltare turistică. În acest sens au fost pregătite proiecte pentru Tabăra de la Bucșoaia și sunt pregătite proiecte de infrastructură turistică cum ar fi pentru Salina Cacica unde să vină și mai mulți turiști. El a mai spus că a fost înființat Parcul Industrial Bucovina 1 și Parcul Industrial de la Siret și că se dorește acum să fie aduși și investitori. „Ne trebuie o politică liberală deschisă investitorilor. Fac acest apel pentru continuitate. Numai în felul acesta se va simți ceva concret, ceva util pentru județul Suceava”, a spus Gheorghe Flutur. (D.P.)
secretarasite

Vezi si

Lemn fără acte de peste 30.000 de lei, confiscat de polițiști de la un gater din Mălini

Joi, 23 martie, polițiști din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul de Ordine Publică-Biroul Protecția Fondului …