Saturday , March 2 2024

VIDEO DEMENTIAL, ca la inceputurile televiziunii: Sofia Vicoveanca, intr-o reclama la un magazin din Marginea

sofia vicoveanca

O reclama la un magazin din comuna Marginea o are in rolul principal pe celebra cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca. Montajul aminteste de primele reclame postdecembriste de la televiziunile romanesti, iar vocea din off este desprinsa parca din reportajele comuniste.
Clipul a fost postat pe zoso.ro. Un comentator a scris pe site-ul amintit ca buticul ar apartine chiar artistei.

Vezi si

La Zvoriștea se va construi un pod nou, pe DN 29A, pe drumul spre Dorohoi

Peste Siret, la Zvoriștea un pod nou se va construi în locul celui existent actualmente …

No comments

 1. astia de la sv au o pereche de oua in congelator…(j)mecheri

 2. Scuze pentru comentariul de mai sus. Probabil a fost o problema tehnica cu site-ul de la Obiectiv.Comentariile despre care vorbeam au reaparut. E fairplay.

 3. Halal ziar
  Comentariile scrise de autorul acestui clip nu sunt importante si au trebuit sterse

 4. Crezi ca daca foloseam o voce de Bucale se mai uitau cei din Marginea la reclama ??

 5. Tot de acelasi autor, poate vreti sa vedeti ce spun realizatorii unei celebre reclame cu buget de 1.ooo.ooo E .Apare pe pagina oficiala de facebook : https://www.facebook.com/TheAsteroidsGalaxyTour/posts/175203859241115

 6. Obiectivul , Obiectivului
  Spune-mi si mie ce vezi demential aici ?? Ori ai facut copy/paste de la wow Biz fara sa te mai uiti despre ce e vorba. Ma asteptam ca un ziar din Suceava sa aiba alta atitudine.Eu am conceput si executat acel clip “demential “. Tu crezi ca oamenii de la noi pun botu la nuditate,scandal,divorturi etc cum se poarta la Bucuresti ? Cum apare un clip de bun simt, este imediat pus la zid ( ca nu se incadreaza in standardele publicitatii actuale , conceptul si executia sunt depasite).Daca tot v-ati luat de clip ” ca la inceputurile televiziunii ” .Unde vezi tu in acea epoca o compozitare pe layere 3D o Chroma Key ? In primul rand acel clip este facut acum 3 ani ( nu stiu cati in vremea aia filmau HD si foloseau tehnica mea invechita de editare).
  In al doilea rand clipul a fost conceput pentru a rula pe cablu pe cateva comune nu pentru o difuzare nationala.
  Acest clip a fost discutat in prima faza la Apropo TV . Acolo a comentat ( cu bun simt) omul de la cea mai mare agentie de publicitate din Romania ( care face reclame de j-demii de Euro . Normal ca acest clip nu se ridica la pretentiile unei reclame care sa ruleze pe posturile nationale , pentru ca nu a fost conceputa pentru asa ceva. Aici este emisiunea care a declansat aceste reactii , inflorite si umflate de la un ziar la altul pana au ajuns la Suceava : http://www.youtube.com/watch?v=XxT3LO3_Lwo

 7. Reclama a fost filmata la Axxa Horodnic cu multi ani in urma. Magazinul de la Marginea e o a alta locatie Axxa deschisa de 2-3 ani! Dar asa e cand scrii articole dintr-o camera cu partea dorsala lipita pe un scaun: habar nu ai despre ce e vorba! Nu e un butic ci un magazin alimentar destul de mare. Important e sa ne dam cu parerea, nu???

 8. reclama este de mult timp,cum de a-ti vazut-o abia acum?este original gandita.