Thursday , February 9 2023

VIDEO: Bărbat filmat în timp ce se suie pe mașină pentru a ocoli bălțile formate de ploaie pe un bulevard din Suceava

Un bărbat din Suceava a fost filmat in cursul zilei de luni suindu-se pe propria mașină, încercând astfel să evite bălțile formate pe carosabil, după ploaie. Imaginile au fost postate in aceasta dupa-amiaza pe Facebook și au deja mii de vizionari.

Bărbatul din Suceava a fost filmat luni pe un bulevard din oraș în timp ce se dă jos de la volan și se urcă pe mașină, face câțiva pași pe capotă, apoi încearcă să coboare pe partea dreaptă.

El încearcă, în felul acesta, să ocolească bălțile formate pe carosabil după ploaia care nu a contenit toata ziua la Suceava.

Potrivit Mediafax, imaginile au fost filmate de un alt participant la trafic și postate pe Facebook, devenind virale. „Băi, dar cât de prost să fii să faci așa ceva?”, se aude cel care filmează.

Reacțiile internauților sunt diverse: unii se miră de faptul că zona respectivă arată în acel fel, deși a fost reparata recent, alții spun că un gest precum cel al bărbatului filmat „doar în Suceava se poate întâmpla”.

„Cârcotași mai sunteți!!! Dacă nu mergeți voi la Veneția … vine Veneția la voi”, scrie un internaut, iar altul: „Adidașii sunt albi, vrei să îi facă negri?”.

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …