VIDEO. Arhiepiscopul Tomisului a oficiat o slujbă in comuna Dorna Arini cu câteva sute de oameni si zero distanțare socială

09 iulie 2020, 12:58

Recunoscut ca un rebel al Bisericii Ortodoxe, după ce a împărtășit mai mulți copii folosind aceeași linguriță și același potir (sfidând regulile impuse de autorități și de Sfântul Sinod), apoi a reluat Sărbătoarea Paștelui (fiind criticat de BOR), Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a oficiat miercuri seara o slujbă la care au participat câteva sute de oameni în condiții de zero distanțare socială sau măști de protecție și chiar a regulilor transmise de Patriarhie la redeschiderea bisericilor. Slujba a avut loc la o mănăstire din satul Gheorghițeni, comuna Dorna Arini din județul Suceava.

Vezi mai jos slujba oficiată de înaltul prelat:

La mijlocul lunii iunie, BOR a transmis că oficierea slujbelor religioase în interiorul bisericilor, cu participarea credincioșilor trebuie să se desfășoare cu respectarea unor reguli de distanţare socială. Mai exact, păstrarea unei distanţe de 2 m în orice direcţie între credincioşi, sau obligativitatea folosirii măştilor de protecţie pentru preoţi şi credincioşi la spovedanie, ca şi pentru toţi participanţii la slujbe.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Horia 09/07/2020 la ora 22:35 -

    acest individ sfiseaza legile tarii , nu respectia nimic, doar se crede si azi Mache ,fost turnator la securitate, e venit sa incaseze banii realizati la hotelul si restaurantul sau din padure.,vedniturti erioase unde muncesc fara salar calugarii sai de la manastirea din <apropiere.