Saturday , April 10 2021

VIDEO. Arhiepiscopul Tomisului a oficiat o slujbă in comuna Dorna Arini cu câteva sute de oameni si zero distanțare socială

Recunoscut ca un rebel al Bisericii Ortodoxe, după ce a împărtășit mai mulți copii folosind aceeași linguriță și același potir (sfidând regulile impuse de autorități și de Sfântul Sinod), apoi a reluat Sărbătoarea Paștelui (fiind criticat de BOR), Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a oficiat miercuri seara o slujbă la care au participat câteva sute de oameni în condiții de zero distanțare socială sau măști de protecție și chiar a regulilor transmise de Patriarhie la redeschiderea bisericilor. Slujba a avut loc la o mănăstire din satul Gheorghițeni, comuna Dorna Arini din județul Suceava.

Vezi mai jos slujba oficiată de înaltul prelat:

La mijlocul lunii iunie, BOR a transmis că oficierea slujbelor religioase în interiorul bisericilor, cu participarea credincioșilor trebuie să se desfășoare cu respectarea unor reguli de distanţare socială. Mai exact, păstrarea unei distanţe de 2 m în orice direcţie între credincioşi, sau obligativitatea folosirii măştilor de protecţie pentru preoţi şi credincioşi la spovedanie, ca şi pentru toţi participanţii la slujbe.

Vezi si

679 cazuri COVID active în tot județul, 250 de pacienți internați, 78 cu forme grave sau severe. 18 bolnavi COVID sunt la ATI

679 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție se înregistrează sâmbătă, 10 aprilie, în 92 …

No comments

  1. acest individ sfiseaza legile tarii , nu respectia nimic, doar se crede si azi Mache ,fost turnator la securitate, e venit sa incaseze banii realizati la hotelul si restaurantul sau din padure.,vedniturti erioase unde muncesc fara salar calugarii sai de la manastirea din <apropiere.