Friday , April 19 2024

Victor Pancu, fostul jucător și antrenor al echipei locale de volei, a încetat din viață la 74 de ani

Lumea voleiului sucevean este în doliu, după ce fostul jucător și antrenor al echipei locale CSM Suceava, profesorul Victor Pancu, a încetat din viață, luni seară, la vârsta de 74 de ani.

Acesta se confrunta de ceva vreme cu probleme medicale. În septembrie 2022, a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla la volanul mașinii sale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, policontuzii și accident vascular cerbral ischemic acut.

Victor Pancu s-a născut în decembrie 1949 la Botoșani. A fost profesor de educație fizică, jucător și antrenor la de volei la CSŞ, CSM și LPS Suceava, dar și președinte al Asociației Județene de Volei Suceava.

La echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Suceava Victor Pancu a activat ca jucător și antrenor timp de 48 de ani.

Cele mai bune rezultate au fost locul 5 în prima ligă și locul 4 în Cupa României, performanțe reușite la finalul sezonului 1983.

După ieșirea la pensie, Victor Pancu i-a predat ștafeta de antrenor fostului său elev Tudor Orășanu. (D.C.)

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …