Saturday , December 10 2022

Victor Construct va finaliza lucrările în Suceava până la sfârşitul lunii

Firma Victor Construct se ocupă, în prezent, cu asfaltarea străzii Traian Vuia şi cu reabilitarea pasarelei CFR din Iţcani, lucrări pe care garantează că le va finaliza până la 1 decembrie 2015. Pe strada Traian Vuia se toarnă primul strat de asfalt, urmând a se turna stratul de uzură şi a se aplica marcajele rutiere 

 victor construct [800x600]


Lucrările la pasajul peste calea ferată din Iţcani vor fi finalizate până la data de 1 decembrie a.c., ceea ce înseamnă că va fi redeschisă circulaţia în zonă. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că a primit asigurări de la muncitorii firmei Victor Construct în ceea ce priveşte finalizarea lucrărilor la data de 1 decembrie 2015. “In urma discuţiilor purtate cu muncitorii de la pasajul de peste calea ferată din Iţcani s-a constatat că ne vom încadra în termen, iar la 1 decembrie 2015 lucrările vor fi gata”.
Trebuie de menţionat faptul că lucrarea de reabilitare a pasarelei CFR din Iţcani este prinsă în cadrul unui proiect european în valoare totală de opt milioane de euro, din care mai fac parte şi podul peste apa Sucevei şi încă zece străzi importante din municipiu, iar refacerea pasajului în sine ajunge undeva la un milion de euro.
In ceea ce priveşte lucrările de pe strada Traian Vuia, edilul sucevean a precizat că cel mai probabil până la finele acestei săptămâni se va finaliza de turnat primul strat de asfalt urmând a se turna stratul de uzură, iar mai apoi să se pună la punct marcajul rutier. “Se lucrează destul de bine pe strada Traian Vuia şi sper ca în această săptămână să finalizeze de turnat stratul de binder, urmând să se toarne stratul de uzură”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Menţionăm că pe strada Traian Vuia au fost înlocuite două conducte de apă, proiectul ridicându-se la un milion de euro, bani proveniţi de la Uniunea Europeană şi economisiţi de la celelalte proiecte europene. (I.G.N.)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …