Thursday , April 18 2024

Victima unui accident rutier petrecut la Vatra Dornei a ajuns la spital dupa trei ore

~n seara zilei de vineri, `n jurul orei 18.30, Poli]ia municipiului Vatra Dornei a fost sesizat\ telefonic de c\tre Spitalul Municipal Vatra Dornei,  despre faptul c\ Cristian M., de 31 ani, din localitate s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, declar=nd c\ a fost implicat într-un accident de circula]ie, pe drumul na]ional 17, comuna Dorna Candrenilor, incident care s-a petrecut în aceea[i zi, `n jurul orei 15.00.
Din cercet\rile efectuate de c\tre agen]ii de poli]ie, s-a stabilit c\ victima,  în timp ce conducea autoutilitara pe drumul jude]ean 174/D, ajuns la intersec]ia cu drumul na]ional 17, nu a respectat semnifica]ia indicatorului  ”STOP”, neacordând prioritate de trecere unui TIR ce tracta o semiremorc\, condus regulamentar pe drumul cu prioritate, de c\tre Zoltan U., `n v=rst\ de 33 ani, cet\]ean de etnie maghiar\.
În urma accidentului a rezultat avarierea celor dou\ autovehicule, fapt pentru care la locul accidentului s-au prezentat lucr\tori din cadrul Posului de Poli]ie Dorna Candrenilor, fiind întocmite actele de constatare, ambii conduc\tori auto fiind audia]i în acest sens declarând c\ nu au suferit v\t\m\ri corporale [i nu prezentau leziuni corporale, fiind testa]i [i cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ `n cazul ambilor [oferi.
Dup\ întocmirea actelor de constatare ambii conduc\tori auto [i-au continuat drumul.
Ulterior, la ora 18.15, Cristian M. s-a prezentat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, pentru acordarea de îngrijiri medicale și dup\ ce a fost consultat i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral acut închis, como]ie cerebral\, contuzie genunchi stâng”, necesitând pentru vindecare 2 – 3 zile îngrijiri medicale. (O.S.)

Vezi si

Adăpost de animale incendiat intenționat la Marginea (FOTO, VIDEO)

Pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgență Marginea …