Saturday , January 28 2023

Viceprimarul Marian Andronache este în doliu. Cătălina, soția sa, s-a stins din viață la 53 de ani

Cătălina Andronache, soția viceprimarului municipiului Suceava, Marian Andronache a încetat din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, la numai 53 de ani. După o lungă și grea suferință, ultima perioadă a vieții petrecând-o mai mult prin spitale, Cătălina Andronache a plecat la ceruri.  Soțul și cei doi copii i-au fost alături până în ultima clipă, sperând într-o minune.

Sute de mesaje de condoleanțe au fost transmise ieri pe pagina de facebook a viceprimarului după ce acesta a postat tristul anunț: „În aceasta noapte, iubita mea soție, Cătălina, a plecat la ceruri! Dumnezeu s-o odihnească!”.

Cătălina Andronache a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, unde a fost colegă cu soțul ei, Marian Andronache. Ultimul ei loc de muncă a fost la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, unde a deținut funcția de șef Serviciu Licitații și Achiziții Publice.

Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Cimitirului Pacea Vechi. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 13 martie. (D.P.)

Dumnezeu să o odihnească!

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …