Friday , August 19 2022

Viceprimarul Harșovschi îi îndeamnă din nou pe suceveni să doneze hainele folosite

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a reamintit sucevenilor că pot dona haine, încălțăminte și jucării celor care au nevoie, prin depozitarea acestora în containerele de colectare special amplasate pe raza Sucevei.

„Sunt amplasate câte două containere la fiecare locație, unul fiind destinat adulților, iar celălalt copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani. Menționez că toate containerele sunt deschise, lucrurile depozitate sunt ridicate periodic, sortate, spălate, dezinfectate, apoi distribuite celor nevoiași, de către persoanele din cadrul Fundației „Ana”, cu care Direcția de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Suceava continuă colaborarea și în acest an”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

Containerele de colectare sunt amplasate în zona Pieței Agroalimentare Burdujeni, la intersecția Străzilor Stațiunii și Slătioara din Obcini, la intersecția străzii Zorilor cu bulevardul George Enescu și în  zona Pieței Centrale Agroalimentare din municipiul Suceava.

Potrivit lui Lucian Harșovschi, anul trecut au fost colectate 17.900 kg de îmbrăcăminte și încălțăminte, 17.450 kg au fost trimise cazurilor sociale, iar restul au fost arse, neputând fi folosite. (D.P.)

Vezi si

119 infectări cu coronavirus înregistrate joi în județul Suceava. Scade numărul de cazuri în țară

În ultimele 24 de ore, în județul Suceava au fost raportate 119 cazuri de infectare …