Friday , April 12 2024

Vicepreședintele CJ Niculai Barbă îi invită pe români să petreacă minivacanța de Ziua Națională în Bucovina

Niculai Barbă, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, i-a invitat sâmbătă pe români să petreacă minivacanța de 1 Decembrie în Bucovina.

Acesta a dat asigurări că gazdele din zonă au pregătit programe speciale pentru perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, pentru ca turiștii să poată petrece o vacanță agreabilă. ”Pensiunile, hotelurile și restaurantele din zonă sunt pregătite cu programe, cu preparate gastronomice, cu tot ceea ce înseamnă original și tradițional în Bucovina”, a spus vicepreședintele Barbă.

De asemenea, acesta i-a rugat pe cei care vor să vină în Bucovina să-și facă rezervările cât mai rapid, pentru că în perioada următoare va fi destul de aglomerat în zonă și pot avea surpriza ca o bună parte dintre pensiuni să fie deja ocupate. ”Așadar, până la vacanța de Crăciun, vă așteptăm la o minivacanță în Bucovina, de Ziua Națională. Prețurile au rămas aproximativ aceleași, pachetele turistice sunt pe gustul fiecăruia, prin urmare – Hai în Bucovina!”, a încheiat mesajul Niculai Barbă. (O.S.)

Vezi si

Ioan Stan, reales președinte al PSD Suceava. Ciolacu: Nea Stane, rupe-i!

Vineri, la Conferința Județeană de alegeri PSD Suceava, senatorul Ioan Stan a fost reales, în …

One comment

  1. Doar asta știe d-l Barbă, să arunce din când în când câte 2-3 vorbe desore turism….Jalnică prestație!