Friday , December 9 2022

Verificări făcute de primarul Lungu pe mai multe șantiere din Suceava. ”Profităm de vremea bună si vrem să finalizăm o parte din lucrări” 

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a verificat o parte din lucrările de investiții și reparații care se desfășoară în această perioadă în orașul nostru.

Conform acestuia, la Ruta Alternativa Suceava-Botosani, lucrare care urmează a fi finalizată  la 15 noiembrie, mai sunt de realizat marcajele  rutiere, de montat stâlpii de iluminat public și de finalizat trotuarele.

La Baza sportiva tip I se lucreaza la fundatii pentru vestiare, grupuri sanitare, încăperi administrative, s-a turnat placa de beton, lucrarea având termen finalizare primăvară anului 2023.

De asemenea  se lucrează la montarea corpurilor de incalzire în Bazar, iar până acum s-a finalizat realizarea traseelor de conducte, urmează a fi adus modulul termic, care asigură alimentarea cu agent temic, termenul de punere în functiune fiind sfârșitul lunii noiembrie 2022.

Primarul Lungu a mai informat că  pe strada Ștrandului este aproape finalizată lucrarea de realizare a canalizării, urmează să sosească și să fie montată stația de pompe, lucrările urmând a fi terminate până pe 30 noiembrie
Pe strada Amurgului s-a turnat ultimul strat de asfalt, stratul de uzură, și se lucrează acum la realizarea parcării de resedință de pe stradă.  Pe strada Ecaterina Teodoroiu s-a terminat de turnat ultimul strat de asfalt și s-au finalizat de asfaltat trotuarele. De asemenea, s-a finalizat lucrarea de reparație a treptelor din zona Bebeluș, vizavi de Catedrala Nasterea Domnului. Au fost finalizate lucrările pe strada Tudor Vladimirescu, din zona Școlii Generale nr.1 , care face legătura cu Colegiul Tehnic Samoil Isopescu, iar lucrările de pe strada Mirăuți s-au finalizat și s-au realizat și   marcajele rutiere.

”Profităm de vremea bună si vrem sa finalizăm o parte din lucrări de investitii sau reparații sau să realizăm cât mai mult din altele, cum ar fi Baza sportivă tip I”, a declarat primarul Ion  Lungu. (O.S.) 

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …