Thursday , February 9 2023

Vasile Rîmbu a promovat examenul pentru postul de manager și va conduce în continuare Spitalul Județean

Cele trei probe ale concursului s-au desfășurat în cursul zilelor de luni și marți, acesta promovându-le cu media generală 9,99

vasile rimbu - SJU

După cum v-am informat în numerele anterioare ale cotidianului “Obiectiv”, actualul manager al spitalului sucevean, economistul Vasile Rîmbu, a susținut zilele trecute examen pentru un nou mandat în fruntea celei mai mari unități spitalicești sucevene. Examenul a constat în susținerea a trei probe, și anume proba scrisă, proba interviului și cea a evaluării proiectului de management. “Nu pot spune că acest examen a fost unul greu, dar nici ușor nu a fost. Am fost sancționat de comisie la una din probe și am pierdut o sutime din punctaj, ceea ce înseamnă că la următorul concurs trebuie să fiu mai bun”, a declarat managerul Vasile Rîmbu, care va ocupa funcția de conducere a Spitalului Județean Suceava pentru următorii cinci ani. (C.R.)
 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …

2 comments

  1. Satul de hotii !

    Domnul Rambu este cumnat cu Blanaru,patronul de la VIN ALCOOL SCHEIA ! Faceti sapaturi ,daca iti vrea,si tot daca iti vrea sa-mi publicati comentariul….

  2. D-nul Rambu trebuia sa consemnez toate nerealizarile dumitale.Cum a ajuns S.J.U.Suceava sa aiba 18 inculpati din cadrele sanitare.De ce ai avansat cadre medicale urmarite penal.De ce sefii de sectie sunt stat in stat.Sa stiti ca nu am uitat de activitatea dumneavoastra cand ati fost seful garzii financiare 1992-2000 si director general adjunct la Finantele Publice 2000-2005 si ne intrebam de unde averea pe care o aveti cu salar de bugetar.14.12.2016.