Wednesday , November 30 2022

Vasile Lavric, maestrul rădăuţean al dispariţiilor femeilor din jur, nu a găsit înţelegere nici la Curtea de Apel

LAVRIC2 [800x600]

El va fi judecat în stare de arest, pentru tentativa de omor asupra Nicoletei Lavric, una dintre femeile dispărute din preajma lui

Ieri Curtea de Apel Suceava a respins contestaţia înaintată de Vasile Lavric, rădăuţeanul reţinut acum trei luni de procurorii Parchetului General şi trimis în judecată de aceeaşi unitate de parchet, împotriva deciziei Tribunalului Suceava ca acesta să fie judecat în stare de arest. In aceste condiţii dosarul ce îl vizează pe Lavric, măcar în ceea ce priveşte tentativa de omor asupra fostei sale soţii, Nicoleta Lavric, săvârşită în anul 2000 va putea fi analizat pe îndelete de judecători.
De menţionat că în data de 5 iunie a.c., Tribunalul Suceava a decis judecarea în stare de arest preventiv a lui Vasile Lavric, rădăuţeanul suspectat că a determinat într-un fel sau altul dispariţia a trei surori, din care una i-a fost soţie, acum mai bine de un deceniu. Lavric a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, victimă fiind soţia lui de la acea vreme, Nicoleta Lavric, una dintre cele trei femei dispărute, toate surori şi fiice ale Corneliei Iordache. Procurorii de la Parchetul General au reuşit să finalizeze rechizitoriul şi să îl trimită în judecată pe Vasile Lavric pentru tentativă de omor, în urma unei agresiuni din anul 2000, cu cinci ani înainte de dispariţia Nicoletei Lavric, fostă Iordache.
“Este lucrarea soacrei mele, sunt nevinovat. Ea vrea să mă vadă la puşcărie . Nu sunt vinovat. De ani de zile mi-a făcut numai rău (soacra – Cornelia Iordache, n.r.). O să o dau în judecată şi pe ea . Soţia mea a căzut peste mine, cu capul de sobă. In niciun caz nu i-am dat cu ciocanul în cap. După 14 ani să reclame, este imposibil. După cele ce s-au întâmplat, Nicoleta a mai trăit cinci ani cu mine”, sunt cuvintele spuse de Vasile Lavric reporterilor pe drumul de la maşina arestului şi până în sala de judecată. Cum, necum, din 2000 şi până în prezent, au dispărut fără urmă trei surori – Nicoleta, Iuliana şi Ramona, fiice ale Corneliei Iordache. Cu toate patru, inclusiv mama fetelor, Vasile Lavric a avut relaţii intime, cea dintâi fiindu-i şi soţie. Doar Cornelia Iordache, bătrâna familiei mai circulă vizibil prin Rădăuţi iar Vasile Lavric, alături de concubina de acum, Aurica Botnărescu, o acuză pe aceasta că le-a convins pe fete să se ascundă, să plece în străinătate, să se dea singure dispărute, pentru a-i face lui Lavric deranj. Procurorii au săpat în câteva rânduri prin curtea lui Vasile Lavric şi a părinţilor acestuia, în căutare de oase. Au găsit nişte ciolane care însă, în urma expertizei medico-legale s-au dovedit a fi de porc, vită sau chiar de vânat, rădăuţeanul fiind la un pas de a se alege cu un alt dosar penal, pentru braconaj. (Neculai ROSCA)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …