Sunday , December 4 2022

Vasile Ilie, noul director general al Bioenergy Suceava

Vasile Ilie 1 [800x600]

 Consiliul de Administraţie al firmei care asigură apa caldă şi încălzirea în municipiul Suceava a decis numirea fostului prefect al Sucevei, Vasile Ilie, în funcţia de director general al societăţii.  “Mi s-a oferit prilejul de a-mi practica meseria învăţată în liceu şi în facultate. Inclusiv doctoratul mi l-am dat într-un domeniu care se cheamă Centrale Termoelectrice”, a declarat, ieri, Vasile Ilie. Fostul director, Constantin Plăcintă, a renunţat la funcţie din motive de sănătate

 
Consiliul de Administraţie al SC Bioenergy SA Suceava, firmă care, prin centrala termică nou construită asigură furnizarea agentului termic în municipiul reşedinţă de judeţ, a decis înlocuirea din funcţia de director general al societăţii a lui Constantin Plăcintă, fost director şi la SC Termica SA, cu Vasile Ilie, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.Consiliul de Administraţie al firmei care asigură acum furnizarea agentului termic în apartamentele racordate la reţeaua centralizată de termoficare în municipiul reşedinţă de judeţ are ca principali membri pe reprezentaţii firmelor Adrem Invest, Holtzindustrie Schweighofer şi RZ România SRL.
Noul director Vasile Ilie a declarat, aseară, că “Am fost numit director general la firma Bioenergy SA Suceava, fiind conştient că prin încredinţarea funcţiei mi s-a transmis o responsabilitate foarte mare. Mi s-a oferit, totodată prilejul de a-mi practica meseria învăţată în liceu şi în facultate. Inclusiv doctoratul mi l-am dat, de asemenea, într-un domeniu care se cheamă Centrale Termoelectrice. In perioada următoare, voi indentifica toate problemele cu care se confruntă societatea şi voi căuta să le găsesc rezolvarea cea mai bună cu putinţă”, a declarat Vasile Ilie.
Reamintim că, în prezent, Vasile Ilie este consilier judeţean, şeful grupului de consilieri ai PDL din CJ, a fost director al Renel Suceava, prefect al judeţului între anii 1996-2000 şi vicepreşedinte al CJ Suceava în perioada 2008-2012.
Pe de altă parte, Constantin Plăcintă a declarat că are motive personale, de natură medicală, care l-au determinat să renunţe la funcţia în care a fost numit acum un an. (N.R.)
 

Vezi si

Trei transporturi ilegale de lemn, depistate, vineri, de polițiștii suceveni

Și în cursul zilei de vineri, polițiștii au continuat controalele în trafic pentru depistarea celor …