Saturday , July 20 2024

 USV scoate la concurs 12 posturi pentru personalul auxiliar

USV, Obiectiv, stiri, Universitatea Suceava

Universitatea ”Ştefan cel Mare” din Suceava organizează în această perioadă concurs pentru ocuparea posturilor vacante pentru personalul auxiliar. În total, sunt disponibile 12 locuri de muncă auxiliare în cadrul USV, și anume trei posturi de secretar în cadrul Secretariatului General, un post referent în cadrul Serviciului Juridic, un post de laborant/tehnician dentar în cadrul Facultății de Medicină și Ştiințe Biologice, 2 posturi de îngrijitor în cadrul Serviciului Administrativ, patru posturi de administrator de patrimoniu în cadrul Direcției de Investiții si Evidenta Patrimoniului și un post de administrator financiar în cadrul Direcției Economice.

Pentru o parte dintre locuri de muncă auxiliare dosarele de concurs se depun în perioada 27 iunie – 10 iulie, iar pentru altele candidații pot depune dosarele în perioada 26 august – 6 septembrie. Condițiile specifice pentru ocuparea posturilor, actele ce trebuie depuse la dosarul de înscriere, calendarul concursurilor, bibliografie și informații detaliate se regăsesc pe site-ul universității, secțiunea Resurse/Angajări. (O. N.)

Vezi si

Absolvent al Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, admis primul la specializarea aleasă din cadrul Academiei Tehnice Militară ”Ferdinand I”

Nu doar elevii Colegiului Națiaonal Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc obțin rezultate remarcabile, ci …