Wednesday , October 5 2022

USV organizează o a treia sesiune de admitere, joi și vineri

Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava organizează a treia sesiune de admitere pentru anul universitar 2022-2023, în zilele de joi și vineri, 22 și 23 septembrie. În urma celor două sesiune de admitere au rămas vacante locuri fără taxă atât la programele de licență, cât și la cele de masterat, la unele facultăți.

La Facultatea de Medicină și Științe Biologice au rămas vacante 17 locuri fără taxă, la 3 specializări de licență, la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor sunt 57 de locuri fără taxă la 8 specializări de licență și o locuri fără taxă la masterat, la Facultatea de Inginerie Mecanică, Autovehicule și Robotică sunt 23 de locuri fără taxă la două programe de licență, iar la Facultatea de Inginerie Alimentară sunt 8 locuri fără taxă la licență și 4 la masterat. De asemenea, locuri fără taxă mai sunt disponibile și la Facultatea de Litere, Facultatea de Istorie și Geografie și Facultatea de Silvicultură.

Cei interesați să devină studenți ai USV pe ultima sută de metri se pot înscrie joi, între orele 08.00-16.00, și vineri, de la ora 08.00 până la 12.00 . Înmatriculările se vor face în data de 23 septembrie, între 12.00-16.00. (O. N.)

 

Vezi si

Caravana mobilă pentru testarea gratuită HPV a femeilor va fi luna aceasta în Stulpicani, Frătăuții Vechi și Noi, Broșteni și Straja

Femeile cu vârsta între 25 și 64 de ani se pot prezenta doar cu buletinul …