Thursday , December 1 2022

USV a pus la dispozitie clădirea Centrului de Pregătire și Formare Continuă pentru cazarea personalului medical de la Spitalul din Vatra Dornei

Situat în centrul orașului, imobilul dispune de 20 de camere cu două paturi, grup sanitar propriu, televizor și frigider.

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) continuă să sprijine autoritățile, personalul medical și comunitățile locale din județul Suceava în lupta împotriva COVID-19. Cea mai nouă inițiativă în acest sens o reprezintă semnarea protocolului de predare către Primăria orașului Vatra Dornei a imobilului în care funcționează Centrul de Pregătire și Formare Continuă al USV, unde urmează să fie cazat personalul medical de la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Situat în centrul orașului, imobilul dispune de 20 de camere cu două paturi, grup sanitar propriu, televizor și frigider.

„În contextul în care acțiunile de luptă împotriva noului coronavirus se vor intensifica în următoarele săptămâni, atât la nivelul județului nostru, cât și la nivel național, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava își asumă să rămână în slujba comunității din care face parte, preocupată să identifice demersuri care pot veni în ajutorul celor implicați, direct sau indirect, în depășirea cu bine a acestei perioade de criză majoră”, se arata intr-un comuncat transmis de USV.

Vezi si

Filtre rutiere și controale făcute de polițiști în pub-uri și săli de jocuri din Vicovu de Sus

Având în vedere evoluţia situaţiei operative  la nivelul zonei de competență a Poliției Orașului Vicovu …