Saturday , December 3 2022

UPDATE: Cursa WizzAir Suceava – Dortmund a decolat cu o intarziere de aproximativ sapte ore

UPDATE: Cursa WizzAir spre Dortmund a decolat de la Suceava putin dupa ora 17.00, dupa ce o echipa de tehnicieni venita de la Bacau a remediat problema semnalata de piloti.  Toti cei 130 de pasageri au fost imbarcati, nefiind semnalata nicio alta problema .

Circa 130 de pasageri care au cumpărat bilete de avion pe relația Suceava – Dortmund nu au mai putut decola în dimineața zilei de miercuri.

avion, WizzAir, Suceava, obiectiv

Avionul trebuia să decoleze în jurul orei 10:00, însă după ce a fost raportată o defecțiune tehnică pilotul nu a vrut să riște, motiv pentru care aeronava a rămas la sol.

Potrivit directorului aeroportului sucevean, Ioan Măriuța, cei 130 de pasageri au fost „protejați” conform procedurilor transportatorului, în sensul că stau în aerogară și beneficiază – în baza unor vouchere ale companiei WizzAir – de apă și hrană în timpul până la care sosesc inginerii trimiși de companie și odată cu efectuarea reparațiilor iau o decizie cu privire atât la aeronavă, cât și la pasageri: va decola mai târziu sau va necesita reparații mai ample și atunci pasagerii vor putea primi banii înapoi sau vor fi trimiși la hotel pentru a sta până vor fi preluați de o altă cursă.

În jurul orei 15:30 echipa de ingineri era la aeroport și lucra la aeronavă. (D.P.)

 

Vezi si

Șofer de TIR ucrainean, oprit la PTF Vicov pentru că nu avea permis de conducere corespunzător

În data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a …