Tuesday , May 17 2022

UPDATE: Copac căzut la Iacobeni peste o mașină în care se afla o familie din București. O femeie de 43 de ani a murit

Joi, 4 februarie 2021, în jurul 13. pe DN 17, în afara localității Vatra Dornei, la km 153+650 metri, un copac a fost doborât de vânt peste o mașină aflată în trafic.


Conducătorul auto de 44 ani din Bucuresti, aflat în concediu împreună cu familia (soția și doi copii minori), conducea autoturismul din direcția Iacobeni către Vatra Dornei.

Ajuns la km 153+650 metri, de pe versantul din partea stângă a direcției de mers, datorită vântului, s-a rupt un arbore care a căzut pe cupola autoturismului.

Ca urmare a impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerului dreapta față (soția de 43 de ani din București) și avarierea autoturismului.

Femeia a rămas încarcerată și pompierii au intervenit pentru extragerea ei.

La fata locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean. La locul accidentului a ajuns și o ambulanță SMURD, care monitorizează starea barbatului și a celor doi copii, care nu au suferit răni grave. În sprijinul echipajelor medicale a fost trimis și echipajul SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

După zeci de minute în care s-a încercat resuscitarea victimei, medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia.
Poliția a întocmit dosar penal  pentru ucidere din culpă.

Pentru zona de munte a judeţului Suceava meteorologii au emis joi dimineață avertizări cod portocaliu de vânt puternic. (O.S.)

FOTO: ISU Suceava

Vezi si

Incendiu uriaș la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei (VIDEO)

Duminică seara, la ora 22.41, a fost anunțată izbucnirea unui puternic incendiu la clădirile unei …