Monday , December 5 2022

UPDATE: Bătrânul de 80 de ani care a plecat din Spitalul Județean, găsit azi-noapte la Chilișeni – Udești

UPDATE: Vineri, la orele 17.45, P. Maria a sesizat Poliția Municipiului Suceava cu privire la faptul că tatăl său, Grigoraș Mihai, de 80 ani, în jurul orelor 13.15, a plecat de la Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava și a dispărut.

Din verificările efectuate a reieşit că în dimineața zilei de 02.07.2021, în jurul orelor 09.00, Grigoraș Mihai a fost dus de fiul său, la Spitalul Județean de Urgență Sf Ioan cel Nou Suceava în vederea efectuării unor analize medicale.

În jurul orelor 13.30, fiul său a mers pentru a vedea care este situația tatălui său ocazie cu care nu l-a mai găsit. Împreună cu membrii familiei l-au căutat prin spital și împrejurimi, având în vedere că acesta are ocazional pierderi de memorie,  dar nu l-au găsit.

În urma investigațiilor și căutărilor efectuate pe raza mun. Suceava de către efectivele din cadrul BOP și SPR 9 Scheia s-a stabilit faptul că persoana dispărută s-a deplasat la autogara Suceava, de unde cu un microbuz a ajuns pe raza comunei Udești.

Verificările au fost continuate de către lucrătorii SPR 2 Ipotești, stabilindu-se faptul că, numitul Grigoraș Mihai s-a deplasat spre pădurea Udești, cu intenția de a ajunge la domiciliu, în  Vuturești.

Au fost efectuate căutări pe raza comunei Udești, au fost vizionate înregistrări ale camerelor de supraveghere de pe raza comunei Udești și efectuate căutări la care au participat echipaje din cadrul SPR 2 Ipotești și I.J.J. Suceava, fiind solicitate în sprijin și forțe suplimentare.  Astfel, în jurul orelor 22:10, patrula din cadrul SPR 2 Ipotești a identificat persoana dispărută pe raza satului Chilișeni, com. Udești, în afara părţii carosabile a DJ 208A.

Aceasta a fost condus la sediul postului de poliție Udești și predat membrilor familiei.

Grigoraș Mihai a declarat verbal faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Stirea initiala:

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui GRIGORAȘ MIHAI, de 80 de ani din comuna Vulturești, județul Suceava, care la data de 02.07.2021, în jurul orei 13.30, a părăsit incinta Spitalului Județean Suceava unde se afla pentru investigații medicale, îndreptându-se către o direcție necunoscută.

Semnalmentele persoanei dispărute: înalțime 1,65 m, greutate 68 – 70 kg, ten deschis, păr cărunt, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de stofă, cămașă de culoare albă, peste care avea un pulover negru, iar pe cap purta o pălărie gri.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin SNUAU 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

Vezi si

O familie cu patru copii din Stulpicani are nevoie de ajutor după ce a rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de Sărbători

Agoniseala de-o viață a familiei a fost mistuită de un puternic incendiu, săptămâna trecută. După …