Wednesday , October 5 2022

UPDATE. Băiatul dispărut din Pașcani a fost găsit la Suceava

Update: Băiatul de 14 ani dispărut de la un centru pentru minori din Pașcani a fost găsit identificat de polițiștii suceveni sâmbătăt seara, în jurul orei 21:00, pe raza municipiului Suceava.

 

Poliţiştii ieşeni caută un băiat de 14 ani care a plecat dintr-un centru pentru minori şi nu a mai revenit. Ultima dată, băiatul a fost văzut pe raza județului Suceava, la limita dintre Iași și Neamț. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 25 februarie a.c., poliţiştii ieșeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeași dată MIHAI ȘTEFAN MARIUS, în vârstă de 14 ani a plecat de la un centru pentru minori din mun. Pașcani la școală și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorului: înălţime 1,70 m, 51 de kilograme, ochi căprui, păr șaten deschis.

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră,fes închis la culoare, pantaloni de culoare închisă și era încalțat cu pantofi sport negri. Avea asupra sa un ghiozdan albastru.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …