Sunday , January 29 2023

UPDATE: Accident la Drăgușeni. Un bărbat a murit, iar un altul a fost grav rănit după ce au fost loviți de o mașină (FOTO)

UPDATE: În ciuda eforturilor personalului medical și paramedical, persoana aflată în stop cardio-respirator (un bărbat de 67 de ani) a fost declarată decedată. Celălalt bărbat, de 38 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost monitorizat la fața locului și ulterior a refuzat transportul la spital.

Duminică seara, în jurul orei 19.00, doi pietoni au fost loviți de o mașină pe DN2/E85, pe raza localității Drăgușeni.

Este vorba despre doi bărbați, ambii răniți, unul dintre ei  fiind  în stop cardio-respirator, echipajele medicale aplicându-i manevre de resuscitare. Cel de-al doilea a suferit mai multe leziuni traumatice, dar este conștient.

La fața locului intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (B2 și TIM) cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Traficul rutier a fost  blocat pe ambele sensuri de mers.

 

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …