Thursday , February 2 2023

Unul dintre tinerii răniţi în accidentul produs în faţa bisericii din Bădeuţi este în comă la spital

Un tânăr de 19 ani aflat în camioneta lovită de TIR a ajuns în comă de gradul IV la spital, în timp ce alţi doi minori de 14 şi 15 ani, de asemenea pasageri în camionetă, au multiple contuzii şi politraumatismeaccid milisauti 2

Starea tinerilor răniţi în accidentul produs în faţa bisericii din Bădeuţi este în conti­nuarea gravă. Un tânăr de 19 ani a ajuns în comă la spital, iar doi minori de 14 şi 15 ani, cu multiple leziuni, în starea lor este deocamdată una stabilă.

Amintim că în seara zilei de 27 iunie 2018, la ora 19.47, Dragomir Farcaş , de 40 de ani, din satul Voievodeasa, comuna Suceviţa, în timp ce conducea camioneta Ford Transit cu numere de înmatriculare de Marea Britanie pe DN 2H , pe raza localităţii Bădeuţi, pe un sector de drum în succesiune de curbe, a intrat în derapaj, s-a  rotit pe carosabil fiind surprins şi lovit în laterala stânga de TIR-ul MAN, care circula regulamentar  pe direcţia Rădăuţi – Suceava, la volan aflându-se Ciprian Dobre, de 31 de ani, din oraşul Frasin. În urma impactului Dragomir Farcaş a decedat, iar Nelu – Alex Băcilă, de 19 ani, Ancar –Marius Băcilă, de 14 ani şi Renaldo – Iulian Farcaş, de 15 ani, toţi din Voievodeasa – Suceviţa, pasageri în camionetă au suferit leziuni grave. Cel mai grav rănit este Nelu – Alex Băcilă, care a a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava în comă de gradul IV, cu TCC, multiple plăgi cranieni, ruptură de splină, fractură de şold, precum şi alte contuzii şi politraumatisme.

Ciprian Dobre a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. (D.Z.)

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …