Saturday , December 3 2022

UNPR Suceava: “Vom câştiga pentru că românii au încredere în Victor Ponta si pentru că Victor Ponta merită să fie preşedinte!”

catalina vartic [800x600]


Premierul Victor Ponta va ajunge preşedintele României întrucât este singurul care poate asigura stabilitatea ţării şi care poate uni toţi românii pentru a crea o Românie mai bună.
Uniunea Naţională pentru Progresul României este partidul care mereu s-a pus în slujba românilor pentru a asigura stabi-litatea ţării, care a militat pentru unitate în interes naţional, care a militat pentru progres. În acest moment, singura persoană care poate realiza aceste deziderate este Victor Ponta.
Premierul Victor Ponta a dovedit că a reuşit, într-o perioadă grea, având de dus o lupta cu criza economică, dar si o luptă permanentă cu preşedintele jucător, să ducă ţara pe drumul cel bun. A  reuşit stabilizarea macroeconomică şi aşezarea economiei romaneşti pe un traseu pozitiv, ţara noastra devenind una dintre performerele Uniunii Europene la capitolul creştere economică. Contextul internaţional, provocările de la graniţa României, reaşezarea marilor pu-teri, ameninţarea reînceperii unui nou război rece, toate ne arată că acum e nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate în ţară pentru ca dezvoltarea şi progresul să poată continua. Cred că majoritatea românilor apreciază modul în care acest guvern a reuşit să administreze ţara şi să acorde sprijin fiecărei categorii sociale. Cred că majoritatea românilor apreciază efortul pe care Victor Ponta l-a facut de a guverna ţara îmbinând măsuri de stânga, de protejare a celor mulţi si oropsiţi, cu măsuri de dreapta, de relansare a me-diului de afaceri, de reducere a fiscalitaţii.
Este nevoie de un preşedinte care înţelege problemele celor mulţi, este nevoie de un preşedinte care să unească, nu să dezbine, este nevoie de un preşedinte al tuturor românilor. Este nevoie de un preşedinte al lucrului bine făcut – şi Victor Ponta a dovedit că ştie să facă lucrurile temeinic, pragmatic, având alături o echipă formată din oameni diferiţi, de la Tăriceanu la Vadim, de la Meleşcanu la Dan Diaconescu. Asta înseamnă să fii un bun preşedinte – să aduci alături de tine, într-un proiect de ţară oameni care par imposibil de omogenizat.
Un bun preşedinte trebuie să aibă o viziune a unei Românii puternice, unită în diversitate, frumoasă tocmai prin imperfecţiunea cinstită a locuitorilor ei. Moldovean sau oltean, ardelean sau dobrogean, ungur sau neamţ, român sau lipovean, toţi cei care ne-am născut in România trebuie să votăm pentru a ne păstra identitatea naţională, trebuie să votăm pentru dreptul nostru de a ne crea o ţară a noastră, după chipul şi asemănarea noastră. Nu suntem perfecţi, dar suntem muncitori, suntem rezistenţi, suntem inteligenţi, suntem frumoşi, suntem şmecheri dacă e nevoie, suntem patrioţi, suntem familişti, suntem gălăgioşi, iubim necondiţionat , suntem uşor de impresionat , suntem complexaţi de străini, suntem ROMÂNI. De aceea trebuie să construim o Românie a românilor.
Românii, în momente grele, işi regăsesc forţa şi echilibrul în unitate. Au încredere în Biserică şi în Armata Română. Forţa noastră este echipa, iar echipa este formată din românii care îşi iubesc ţara şi care vor să fie reprezentaţi cu cinste la cel mai înalt nivel.
În judeţul Suceava, în primul tur de scrutin, sucevenii au arătat că îşi doresc preşedinte pe Victor Ponta , în cel de-al doilea tur , vor ieşi în număr şi mai mare la vot pentru a vota noul preşedinte.  Iar acest nou preşedinte va iubi Suceava pentru că nimic nu este mai drag unui om decât amintirile copilăriei fericite. Vom câştiga pentru că românii au încredere în Victor Ponta si pentru ca Victor Ponta merită sa fie preşedinte!Victor Ponta nu şi-ar fi permis să meargă în faţa românilor, la cea mai aşteptată dezbatere din această perioadă cu lecţiile nefăcute. Si ştiţi de ce? Pentru că este mândru că este român şi de aceea este omul lucrului bine făcut !
Veniţi la vot! Votaţi Victor Ponta Preşedinte !
Cătălina Vartic
Preşedinte UNPR Suceava

Vezi si

Șofer de TIR ucrainean, oprit la PTF Vicov pentru că nu avea permis de conducere corespunzător

În data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a …

3 comments

  1. daca ajunge asta la conducere .e gravvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

  2. Numai romanii saraci la minte si/sau cu mentalitate comunista au incredere in Victor Ponta!

  3. Sunt roman si nu am incredere in Victor Ponta! De unde stii tu ca romanii au incredere in el?