Friday , February 3 2023

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat 11 generatoare noi către instituții spitalicești și școli din Ucraina

La 14 ianuarie 2023, la sediul Primăriei din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea a unsprezece generatoare către instituții spitalicești și școli din Ucraina.

Produsele au fost achiziționate de Uniunea Națională a Barourilor din România din donația primită de la poporul taiwanez pentru sprijinirea locuitorilor din Ucraina, afectați de război.

Cele unsprezece generatoare au fost preluate de spitale și instituții școlare din Storojineț-Ropcea, Voloca, Herța – Hreațca, Mahala, Noua Suliță – Marșința, Ciudei, Pătrăuții De Jos, Suceveni și Cernăuți.

Avocații Daniel Fenechiu (stânga), vicepreședinte UNBR, și Liviu Mihai, decanul Baroului Suceava

Uniunea Națională din România a fost reprezentată în cadrul ceremoniei de donare de dl. av. Daniel Fenechiu, Vicepreședinte UNBR, dl. av. Liviu Mihai, decanul Baroului Suceava, dl. av. Andreicuț Florin, decanul Baroului Maramureș, doamna av. Julia Zorkoczy, consilier UNBR. Delegația a fost însoțită și de domnul Constantin Damov, Președintele ROTA.

Cu prilejul deplasării la Cernăuți, delegația UNBR a depus coroane de flori la bustul poetului Mihai Eminescu din incinta Casei Memoriale „Aron Pumnul” și la statuia lui Mihai Eminescu din Centrul orașului Cernăuți. (O.S.)

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …